Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominisia27

Zabieg na suchość pochwy

Polecane posty

Gość Dominisia27

Zabieg w salonie, który pozwala na likwidację suchości pochwy - słyszala któras? Wiem ze są takie, ale chcę wiedzieć czy to się opłaca czy to tylko chwyt marketingowy

pierwsze słyszę.. a też czasami mam ten problem czego to ludzie nie wymyślą ale tak w sumie ciekawa jestem co oni robią żeby to zlikwidować jakoś w takie cudowne cuda nie wierzę....

Gość gość
Wstawiają zawór z możliwością podłączenia do butelki z wodą mineralna

Gość Wwitka
Zabieg? Ja bym się nie zdecydowała. Obecnie jestem na analogach i mam duży problem z suchością pochwy, ale wystarczy że przed stosunkiem posmaruje się provag żelem i problem znika, wtedy stosunek nie jest bolesny i nie mam nieprzyjemnych otarć.

Gość gość
Zabieg to masaż łełtaczki przez ukochanego conajmniej 2 godziny dziennie rano i wieczór

Gość gość
ja tez wczesniej stosowalam zele, ale od kiedy spróbowalam tym globulek to sie przerzucilam. Są wygodniejsze w uzyciu

Gość gość
może zanim się zdecydujesz spróbuj provag żelu, który świetnie nawilża i może być stosowany przed stosunkiem, a do zabiegu podchodziłabym sceptycznie

Gość gość
wiecie coswięcej o tym zabiegu?? to chyba jakaś zupełna nowość??? ja do tej pory jak miałam problemy-szczególnie po porodzie na codzień używałam jakpoprzedcznika provag żelu a do zbliżeń żel durexa-taki w fioletowej tubie. Te dwa żele póki co dobrze się spisują i nie kosztują za dużo.

Gość gość
Pierwsze słyszę o o takim czymś. Chyba zostanę jednak przy lubrykantach. U mnie bardzo dobrze spisują się z serii pjur med. Najbardziej chyba podpasował mi repair

Gość gość
U mnie problem był gdy brałam pigułki anty, przestałam stosować antyk. hormonalną i jest dobrze, wtedy przy tych problemach pomagał mi provag żel bo nie uczula a wszystkie inne niestety, zwłaszcza zapachowe wyrzuciłam do kosza. Tak czy siak pisze o tym bo czasami coś tak prostego i banalnego, jak pigułki własnie powodują takie problemy a my sobie z tego sparwy nie zdajemy.

Gość gość
Bardzo wiele rzeczy mnie uczula, proszek do prania, płyn do płukania, niektóre zapachowe podpaski czy też papier toaletowy, dlatego wybierając żel intymny wypróbowałam kilka i najbardziej odpowiada mi provag żel. Nawilża, zmniejsza uczucie dyskomfortu, smaruje się nim przed stosunkiem co znacznie ułatwia zbliżenie.