Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GAWOR

JAK ZRZEC SIE PRAW DO PEŁNOLETNICH DZIECI

Polecane posty

Gość GAWOR

Uznali ze ojciec zaradny a nie urodziwy to corkom i zonie przynosi wstyd wiec nie chca mnie znac Zona rozwodu nie chce bo za duzo by stracila wiec psychologicznie mnie niszcza zlozyla pozew i wycofala zmieniajac kwalifikacje i to odciaga w czasie nie mamy rozdzielnosci bo niby jest sprawa rozwodowa a i jej nie ma bo nie dochodzi do niej bo to chora to nie tak i to juz 6 lat trwa ja mam dosc moze mi ktos cos podpowie i w tej sprawie

Gość zielonobiała
ty nie pieprz, tylko popatrz do majtek. Jak masz jaja, to się zachowuj, jak mężczyzna. A jak nie, to pampers pod oczy, bo więcej łez wchłonie, niż chusteczka i rycz, maleńki, rycz, że mama na chłopa cię nie wychowała.

Gość gość
Ty wez złóż pozew o rozwód i tyle, przestan jej wysyłać kase na zycie albo wysyłaj grosze niech z********a do pracy paskudne babsko, a dzieciom bym grosza nie dała

Gość gość
skoro córki obie sa pełnoletnie to niech zasuwaja razem z mamuska do roboty, zadzwon do nich, powiedz ze starciłes prace i nie bedziesz przesyłał im kasy póki nie znajdziesz nowej, i tak pal głupa przez kilka miesiecy, niech w koncu sie rusza wszystkie do roboty, Ty złóz pozew o rozwód i pogon w p**du bezczelne bachory z zona

Gość gość
Musisz wiedzieć, że to że jeśli nawet nie będziesz miał praw, to nadal będziesz miał obowiązki. Utrata praw oznacza, że nie będziesz decydował o dziecku, nie będziesz miał władzy rodzicielskiej, ale będziesz musiał łożyć na dziecko nadal. Jeśli są dorosłe (do 26 lat) i nadal się uczą to żona może i pewnie będzie wnioskować o alimenty i sąd je przyzna.