Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Epapieros

Polecane posty

Gość 88Asiek88
Palę e-papierosy od ponad roku i również zaczynałam od tego. Kupiłam go na spróbowanie czy w ogóle będę w stanie się przestawić, ale nie polecam. Co prawda przestałam palić normalne papierosy, ale co chwila dolewanie liquidu doprowadzało mnie do szału. W kartomizerze jest gąbeczka, do której trzeba co chwila dolewać liquidu inaczej czujesz smak przypalonej gąbki. Okropność... Paliłam go 3 miesiące i kupiłam: https://www.e-dym.pl/E-papierosy/620-Promocja!_Zestaw2x_e-papieros_Vision_eGO_3.1_650mAh_%2B_50ml_liquidu_GRATIS_!!!.html (usunąć spację) Liqiud wlewa się do pojemniczka i palisz dopóki Ci się on nie skończy :). Dolewam 1 na 2 dni w tym raz na 1,5-2 miesiące zmieniam grzałkę. Wszystko działa jak najlepiej. Także polecam kupić coś lepszego.

Gość gość
ja go nie znam ale używam epapieropsa z firmy emach , super się sprawdza, bateria długo trzyma i dodatkowy plus siedząc przy komputerze mogę sobie jednocześnie pracować i palić papierosa bez potrzeby rozkręcania go i czekania aż się bateria naładuje, jedyny papieros na polskim rynku który posiada ładowanie mikro USP, paliłem wcześnie zwykłe e papierosy ale różnie to z nimi bywało ten mam od pół roku i jestem pod wrażeniem. http://www.emach.pl/. a budżet domowy jak się poprawia, jakieś 300 zeta w ciągu miesiąca jestem do przodu .

Gość mariooooool
Ja używam papierosów z firmy lime, można u nich kupić na stronce. Olejki mają świetne - smak super i przede wszystkim jak zmieniam smak to jest intensywny i czuć go normalnie a nie jak w poprzednim e-papierosie , było czuć co wczesniej paliłam i wszystko się mieszało.