Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćka

Nieogolone nogi u nastolatki

Polecane posty

Gość gośćka

Nieestetyczne czy w ogóle niehigieniczne?Mam blond włoski i nie wiem co robić.Nie chcę mieć dłuższych,twardszych i ciemniejszych włosków.Z drugiej strony nie chcę też wyglądać jak małpa jak wyjdę z takim koprem w szortach na słońce.Radźcie. :P

Gość gość
ja p*****le ogol je... chcesz zeby cie ludzie za zapuszczonanuwazali?

Gość gość
skoro są jasne, to daj sobie spokój. Ja mam ciemniejsze i wieczne problemy z depilacją, zazdroszczę ci.

Gość gość
ta, jasne,niejasne, przejedzie ci kolezanka czy clopak reka po nodze i wstyd bo futro. no ale wazne ze jasne,nie?

Gość gość
"Nie chcę mieć dłuższych,twardszych i ciemniejszych włosków" To jest mit powtarzany przez kretynki, a ty w to wierzysz:classic_cool: Przeczytaj to i pozbądź się włosów http://gg.gg/8kq7

Gość gośćka
A co zrobić żeby się nie zaciąć?

Gość gość
też mam jasne ale mimo wszystko golę. trochę rzadziej ale golę/

Gość gość
zel do golenia, dobra maszynka i tyle

Gość gość
to nie mit. Kiedyś też miałam cieniutkie włoski i bardzo jasne, zaczęłam golić i co? Są grubsze i ciemne.

Gość gość
Zostaw je w spokoju.

Gość gośćka
Tak,dobra maszynka.Tylko jaka to dobra maszynka?Mam wrażliwą skórę,muszę nawet stosować balsamy dla niemowląt. :P

Gość gość
A co ma nie golenie włosów na nogach wspólnego z higieną Brudniejsza przez to jesteś? Nie sądzę Nieestetyczne to są te kropy, krosty co to poniektórym na tych"zadbanych" wydepilowanych kopytach wyskakują fe fe fe To faceci nie depilujący nóg też są niehigieniczni? Pojęcia wam się mylą

Gość gośćka
Nie wiem,ja sama nie wiem,dlatego się pytam.

Gość gość
A rob jak uwazasz. Czyli mam rozumiec ze do tej pory wogole nie golilas? To musisz mlodziutka byc ile masz lat?

Gość gośćka
13.

Gość gośćka
14*

Gość gośćka
38 ale jak kazda kafeterianka wygladam na 16 lat,wiec mowie o sobie nastolatka :)

Gość gośćka
haha,zabawne.

Gość gośćka
poza tym po trzech ciazach mam lepsza figure niz przed i ciasniejsza c*pke,wiec smialo moge powiedziec,ze ludzie daja mi 14-16 lat :)

Gość gość
Jeżeli masz cienkie blondwłoski, to nie gól. Ja po dzis dzień żałuje pierwszego golenia przed 25 laty. Wszystkie kobiety w mojej rodzinie mają gładkie nogi, tylko ja ciągle powrastane włosy, krostki, czarne punkciki albo skóra jak u kurczaka, mimo że poświęcam dużo czasu na pielęgnacje, to mam nogi jak chory na aids. Z roku na rok jest gorzej. Pierwsze 10 lat depilacji luzik ale potem niestety skóra już nie ta, rogowacenie, wolniejsze gojenie. A zapewniam cię, że życie nie kończy się po 30. 40 latki też noszą szorty, krótkie spódniczki, chodzą na basen, na plażę, grają w koszykówkę, tańczą... I jak tu z takimi kulosami. eeehhh

Gość gość
Hmm ogol i zobaczysz efekt jesli bedziesz sie czula lepiej z ogolonymi to sobie je depiluj ale jak nie to nie:D jesli teraz nie zaczniesz golic to i tak nastapi to za 2-3 lata:D gwarantuje ci to:D

Gość gośćka
nie zauwazylam, jak juz mowilam mam 36 lat i dalej wygladam jak nastka,dlatego jeszcze nie golilam moich nozek,ale moze powinnam zaczac. pierwsze 10 lat to u kogos z moimi genami bedzie trwalo pewnie 20 wiec do 60 tki mam spokoj :)

Gość gość
gośćka masz wenę dzisiaj:)

Gość gośćka
po prostu mi zazdroscicie

Gość gośćka
Tym razem prawdziwa gośćka.Dziś wydepiluję je sobie pastą cukrową.Już zrobiłam,teraz chłodzi się.Wieczorem zabieram się do depilacji.Może następnym razem wypróbuję zwykłą maszynkę.Aha!Jeszcze jedno pytanie.Czy maszynkę używacie rzeczywiście na jeden raz?

Gość gość
jasnych włosków nie widać, nawet jeśli Ty je widzisz, pomyśl sobie, jaka to odległość, nikt nie zauważy. ja jestem jasną blondynką i poza łydkami, gdzie mam ciemny zarost, golę jak mi się przypomni.