Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alexa123

tabletki asubtela

Polecane posty

Gość alexa123

Poszlam do ginekologa poniewaz mam nieregularne miesiaczki srednio co 2 mies. jednak chcialabym niedlugo z mezem starac sie o dziecko i chcialabym wyregulowac miejwiecej miesiaczki aby ulatwic wstrzelenie sie w owulacje :) i tu nasuwa sie pytanie miesiaczke mialam 2 tyg temu wiec nast. bede miec za 1.5 mies albo i dluzej czy musze tyle czekac na 1 dzien miesiaczki zeby zaczac brac tabletki czy istnieje mozliwosc zaczecia brac odrazu , ogolnie jestem zdrowa po badaniach

Gość gość
A jakie miałaś badania? Lekarz powinien Ci dać luteine albo d*phaston na wywołanie.

Gość gość
bylam ,zbadal mnie zrobil cytologie (zaznaczam ze trafilam naprawde na milego i konkretnego lekarza ) stwierdzil ze mam wszystko ok dal mi asubtela tabsy na 3 miesiace na wyregulowanie miesiaczek , jezeli to nie pomoze lub bedzie cos nie tak wtedy zadecydowal ze zrobi mi kompleksowe badania ,poniewaz nie stwierdzil u mnie ani zes.pol.jaj.ani zadnych innych objawow zobaczymy za 3 mies jak bedzie ;) mam nadzieje ze dobrze , lekarz stwierdzil ze przez moja wage tabletki moga nie dzialac jako pelna antykoncepcja ale mi na tym nie zalezy tylko na regulacji miesiaczek , ogolnie jestem zadowolona z wizyty i to na NFZ , wizyta dosyc dluga rzeczowa doktor wszystko wyjasnil zbadal pokazal nawet mi na monitorku macice itp hehe uspokoil mnie bardzo i zobaczymy po tych 3 meisiacach co bedzie :)

Gość gość
To bierz, zabezpieczaj się dodatkowo przez 7 dni.