Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makarata88

spotykam się z byłym on z mężatką mówi jej ze kocha ze mna spedza wakacje

Polecane posty

Gość makarata88

ponad pół roku temu rozstałam się z chłopakiem, ale cały czas mamy kontakt, spotykamy się- zawsze jest seks. on teraz spotyka się z mężatką (szybko się pocieszył), która z mężem nie mieszka. ostatnio zaprosił mnie na weekend w góry, a tam przeczytałam jego smsy do niej- że ją kocha, tęksni, że go zraniła- bo oprócz niego ma kontakt z jakimiś innymi facetami. on to typowy babiarz, na pewno mnie zdradzał kiedy byliśmy razem, pisał z dziewczynami... gdybym wiedziała o tym, że jej takie smsy pisze w życiu bym nie pojechała, niestety, pół nocy przepłakałam. kocham go wciąż, ale widzę , że niepotrzebnie się ludzę, że będziemy razem... on ma 32 lata, babiarz, nigdy się nie zmieni, prawda? a teraz wie, że z mężatką będzie cięzko to mnie ma na boku jakby co? zmarnowałam 2 lata swojego życia i ciągle do niego wracam. mam dość.

Gość makarata88
wydaje mi sie, ze wreszcie spotkał dziewczynę, która tak samo traktuje ludzi jak on, nie jest z nim uczciwa i to go boli. nienawidzę go. a ja idiotka do rany przyłóż.

Gość Luciola_
na poczatku bylo Slowo... a na koncu frazes

Gość gość
czesc skad jestes? chetnie Ciebie pociesze.

Gość makarata88
ja potrzebuje rady, nie pocieszenia. a raczej mocnego kopa w tyłek, żeby się ogarnąć wreszcie

Gość gość
mnie jak zona zostawila tzn wywalilem ja za zdrady, to na pocieszenie spotykam sie z kobietami, mi to pomoglo

Gość gość
Przykro mi, mia lam też do czynienia z takim "typem" szok jednym słowem. Twój błąd to po prostu sypianie z nim i spotykanie sie, po co Ci to?

Gość makarata88
bo mi ciezko sie odciac. jak Tobie się udało? ból, tęsknota mijają?

Gość gość
Mnie też ciężko się było się odciąć, nadal w sumie myślę o nim i jakoś tam przeżywam jak go widzę, ale nie dam się, no sorry, nie będzie mną debil "pomiatał". Przede wszystkim zerwać wszelkie kontakty i zacząć zyć własnym życiem, szacunek do siebie - bo tacy jak on nie szanują. Chcesz być jedną z wielu? I jak to mówią workiem na spermę?

Gość kaludyna
uciekaj

Gość gość
mężatka zdradza z nim męża on sypia z mężatką i z Tobą ty sypiasz z nim mimo, że on spotyka się z inną W tym wszystkim najgorzej wychodzi partner tej mężatki. Kochający, wierny mężczyzna a na około wy - jedno wielkie szambo.

Gość makarata88
ha, własnie ona nie jest z mężem- były mówi, że nawet się nie widują, że on pije- tak powiedziała ona. ale może to jej bajka? ja się dowiedziałam na wyjeździe, gdybym wiedziała, że tak mnie oszukuje po prostu nigdy nie zgodziłabym się na wyjazd.

Gość gość
on wie,ze juz wiesz?

Gość xbzc
ja tez przez to przechodziłam, wiedziałam ze ma inna ale spotykałam się z nim, czasem tez był sex,wciskal mi kity ze nie potrafi o mnie zapomnieć...

Gość gość
tu chodzi tylko o.. r..u..c..h.a.n.i.e.!

Gość gość
32 lata to z mojego roku... ludzie już w tym wieku mają ukształtowany jakiś charakter... lubi tak więc nie licz na zmiany tylko zmykaj ...bo to już taki typ człowieka i niech inna się z nim męczy bo jedynie czeka cię przy nim płacz i nie przespane noce..

Gość gość
seksoholik? to dzis bardzo czeste.:O

Gość gość
eee seksoholik zwykły pies na baby...

Gość gość
seksoholizm to choroba

Gość makarata88
wie, ze wiem, ale nic sobie z tego nie robi. powiedział, że to skomplikowana sytuacja między nimi. poprosiłam żeby do mnie nie dzwonił przez najbliższy czas, żeby sobie wszystko przemyślał, nie mamy kontaktu tydzień, ale co z tego, wiem, ze z nią na pewno się spotyka, ja cały czas o nim myślę. jestem chyba taką zapchajdziurą. nie chyba, na pewno.