Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny gnoja i niszcza słabych psychicznie facetow

Polecane posty

Gość gość

Zauważyłem to już w szkole średniej, ale szczególnie na uczelni, ze silnym psychicznie wręcz chamowatym i prostackim podlizuja sie, próbują zaimponowac, prawie w dywanik sie przed nimi zamieniaja. A niezbyt pewnych siebie wysmiewaja, dogryzaja, niszczą. Dlaczego tak jest?

Gość gość
zadajesz idiotyczne pytania boś głupi skomlisz aż się prosisz by cię kopnąć odpowiem prosto boś prostak: takich jak ty traktuje się tak bo sam się o to prosisz swoją postawą, wszystko w tobie krzyczy: "jestem nieudacznikiem" nawet ten post jest przesycony twoją miernotą i słabością kobiety pragną facetów, pewnych siebie, męskich, aroganckich, władczych, samców alfa kim ty jesteś ? ani facetem ani kobietą ani nawet metroseksem i dziwisz się że kobiety tobą gardzą ?

Gość gość
Sorry ale czy ten wulgarny post powyżej pisał facet? Bo nie chciałbym wierzyć ze kobieta..:(

Tez nie wiem skąd obecnie ta agresja u ludzi. Mówią ze do głosu doszły teraz te pokemony rocznik 90 wzwyz

Gość serek Grani
z tego samego powodu dla ktorego facet ma byc obronca Rodziny a nie odwrotnie

Gość gość
No ok ale to rozumiem ze taka dziewczyna może nie chcieć takiego faceta na partnera ale dlaczego,one jeszcze dodatkowo dogryzaja takim ludziom? O to mi chodzi

Gość Avp2
Odpowiedz jest prosta. Bo obecne młode pokolenie ma IQ deski sedesowej

Gość ten_co_wie
łagodność kobiet to mit, to że kobiety są znacznie okrutniejsze od mężczyzn zauważono już tysiące lat temu 🖐️

Gość gość
bo są głupie

Gość gość
Kobiety to zło :(

Gość gość
Kobiety to zło :( To prawda :( Ewa biblijna to też zło :( A faceci są cool :)

Gość gość
Dlatego bo idiotki zawsze istniały,istnieją i istnieć będą.Na dobre im to nie wyjdzie.

Gość gość
Bo oni sami sobie na to pracuja ;]

Gość gość
Nie pracują sobie na to. To denni,zakompleksieni ludzie,którzy nie wiele w życiu mogą osiągnąć,w ten sposób podbudowują własne"ja",szukają gorszych od siebie.Plugawe jednostki-takie zachowanie dotyczy obu płci.

Gość gość
gardze jednostkami które kopią słabych a płaszczą się przed silnymi,prawdziwie silna jednostka chroni słabych i nie płaszczy się przed silnymi

Gość gość
" gardze jednostkami które kopią słabych a płaszczą się przed silnymi,prawdziwie silna jednostka chroni słabych i nie płaszczy się przed silnymi" Bardzo miło mi to czytać:).

Gość gość
a skoro pytasz dlaczego to robia to tylko po to by się lepiej poczuc ze swoją brzydotą wewnetrzna,dowartosciowac kosztem innych,widze to w pracy często,jak tylko zauważę ze kanalia to stosuje usuwam ją wcześniej czy pozniej

Gość gość
Dziękuję:).

Gość gość
To ja dziękuje jesteś dobrym człowiekiem :) Dzisiaj jest mało takich

Gość gość
:-) dom wariatow z tymi podszywami ,chyba ze autor pytania się obudzil w co watpie

Gość gość
"a skoro pytasz dlaczego to robia to tylko po to by się lepiej poczuc ze swoją brzydotą wewnetrzna,dowartosciowac kosztem innych,widze to w pracy często,jak tylko zauważę ze kanalia to stosuje usuwam ją wcześniej czy pozniej" s s s Dobrze robisz :)

Gość gość
dobra kobieta występuje tylko w bajkach, w pytaniu : - Czego chcesz, dobra kobieto? %zł wystarczy?

Gość gość
przecież to mormalne, po co kobiecie słaby psychicznie (fizycznie najczęściej również) facet? No niech mi ktoś powie po co komu tak chyba tylko żeby do grobu przed 30 wpędził :)

Gość gość
Jak słaby psychicznie to fizycznie też hehe co za bzdura:O Mam na płycie takie filmy że wątpię w to żeby była tu taka osoba która dała rade oglądnąć je do końca. .... psychika by wam siadła na amen.

Gość gość
slaby psychicznie nie znaczy slaby fizycznie co za bzdury ! A wyzywaja sie dlatego bo same sa slabe i do twardych ludzi by tak nie mowily bo nie maly by sily przebicia a taki slaby to sie przeciez nie obroni ! Kobiety maja mnostwo kompleksow co za tym idzie frustracja zyciowa i deprecha :P

Gość brzydki i nieśmiały
potwierdzam łagodność i wrodzona dobroć kobiet to mit, mówię to jako brzydki nieśmiały facet (nieśmiałość zawdzięczam właśnie kobietom bo wrodzona nie była). Podobno to faceci są agresywni i lubią wyrzucać niedostosowane jednostki na margines. BZDURA!. Chodziłem do całkowicie męskiego technikum o nie najlepszej reputacji i porównując to do złośliwości i okrucieństwa kobiet z którym spotkałem się na studiach w stosunku do nieśmiałych (i niekoniecznie mam tu na myśli siebie) to jak porównanie wybuchu granatu do wybuchu bomby atomowej 🖐️

Gość malamiiiiiii
tak wiele takich wlasciwie zatrzęsienie ale sa wyjątki

Gość gość
Przeciągnąć takie kurtyzany pod kilem!A lalusiów do szorowania oficerek!

Gość gość
Zgadzam sie, ze kobiety to zło. Jestem kobieta i znam takie, ktore po trupach do celu. Wyssać każda złotówkę ale najpierw omamić i poudawać jaki to on wspaniały. Modliszki. Wstyd mi za Was kobiety :-o