Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościóvva20

Upały a stanik

Polecane posty

Gość kalamara21
Haha, ale macie problemy... Każdy chodzi jak chce i nikomu nic do tego ;-). Nie rozumiem kobiet z rozmiarami 80FF bez staników, ani 70C noszących stanik 24/7, ale róbcie co chcecie, to wasze ciało. Ja lubię swoje piersi i lubię je eksponować, więc brak stanika dobrze im robi, ale czasami wolę być w staniku i mieć większy dekolt, zależy od humoru/okazji. Fajne są biustonosze cupless, które podnoszą mi biust, a nie zakrywają sutków - efekt piorunujący :D

Gość gość
wiesz, niektórzy (np ja) nie lubią podkreślać swoich kompleksów, czyli małych piersi. Aczkolwiek będąc sama w domu chętnie chodzę bez stanika, trzeba dać piersiom odrobinę odpocząć.

Gość gość
Stanika nie noszę mam zresztą tylko jeden i to pół stanik,nigdy mi nie przeszkadzało że faceci się gapią.Zresztą chyba każda z nas lubi zwracać uwagę,miałam też zabawne sytuację jak wyginają szyje by zerknąć w dekolt.Mój mąż od dnia ślubu zresztą zawsze namawiał mnie bym była bez stanika i sam nieraz stwarzał sytuację żeby odsłonić chociaż trochę brodawkę.Kiedyś nawet w czasie tańca odsłonił mi jedną pierś i tak wracałam do stolika.

Gość Veronika 35
W takie upały nie noszę chyba że jest to absolutnie koniczne

Gość hahahahaa
Dla ciebie to wyimaginowany kompleks, dla niektórych fajna sprawa. Więc ukrywasz coś fajnego, co wielu osobom się podoba (np. mały biust), szkoda ;)

Gość gość
ja nie rozumiem, jak można w ogóle nie nosić stanika. Przecież na starość biust wam obwiśnie, do pępka będzie. Stanik podtrzymuje w końcu biust. Za kilka, kilkanaście lat będzie płacz, że cycki obwisłe. Co do tematu- noszę stanik w upały, nie mam zamiaru być obiektem zainteresowań idąc ulicą.

Gość gość
a ja nie rozumiem jak można chodzić zawsze w :d prędzej obwisna od nieuzywania i noszenia w kagancu :p jak ktoś ma małe i jędrne to nienoszenie nie szkodzi...

Gość ZwyklaBoTakk
Dziewczyny, wyluzujcie. Sutki ma każdy i nikogo nie interesuje czy macie stanik i czy coś widać. Gdybym myślała jak wy, to bym się bała wyjść z dekoltem, bez stanika albo w mini. Mamy XXI wiek i "odważny" strój to żadna afera, każdy chodzi jak chce.

Gość tez stary
Jechalem rano pociagiem do pracy i 3/4 kobiet mialonsukienki na ramiaczkach czy z odkrytymi ramionami. Nibe ekstra, ladnie, zgrabie, kobieco, ale u wszystkich na widoku byly uprzerze. Zalosne. Rozumiem jeszcze jak 13-latka ekscytuje sie swoim (przeszlym) biustem inczuje sie doroslejsza zecstanikiem. Ale dorosle kobiety!??? Kiedys katowaly sie gorsetami, minelo troche czsu i od nowa. Pojedzcie na chwile do Wloch, Hiszpanii. One moga bez stanikow, maja inne cycki, czy moze Ciemnogrod do nich nie zawital?

Gość gość
Te kobiety po prostu jeszcze nie były u brafitterki i nie potrafią sobie dobrać porządnego stanika bez ramiączek, dlatego widać "uprzęże". A Włoszki czy Hiszpanki bez staników chodzą dlatego, że wybór rozmiarów biustonoszy u nich jest gorzej niż żałosny, a że w źle dobranym staniku jest cholernie niewygodnie to i wolą nie nosić żadnego.

Gość djasbndjs
One raczej wiedzą, że to obciach nosić stanik do niektórych ubrań :) Więc u nas mamy ciemnogród, cóż zrobić. Dobrze, że jakiś procent kobiet potrafi się ubrać ^^

Gość gość
Obciach jest tylko wtedy, gdy bieliznę widać (a i to nie zawsze, bo kolorowy biustonosz może być zaplanowanym elementem stylizacji). To, że sukienka jest na ramiączkach, bez ramiączek, ma dekolt na plecach etc. nie oznacza, że ma się ją nosić bez bielizny. Można jak ktoś chce, ale można też dobrać odpowiedni biustonosz, którego nie będzie widać.

Gość Koniczynka27
tu jest fajny artykuł o instytucji jaką jest stanik ;P http://mojanowafigura.pl/moda/ jak go dobrać i dopasować, myślę,że może pomóc dziewczynom w kłopocie

Gość kitkakitka
nie taki zły ten artykuł, ogólnie fajna stronka, dużo ciekawych porad i przepisów, a osoba wyżej niech się tak nie gorączkuje

Gość gość
Zły ten artykuł, bo zawiera bzdury (np. przy podjeżdżaniu obwodu każe regulować ramiączka zamiast zmienić rozmiar stanika, bo przecież podciągający się obwód oznacza, że ten obwód jest za duży).

Gość gość
"po zdjęciu pozostają odciśnięte ślady" No i? Jak znikają po kilkunastu minutach to gdzie jest problem? Ślady zostawiają skarpetki, guma majtek... " przesadnie unosi biust" Co to w ogóle znaczy? "zapięcie na plecach podnosi się za wysoko (należy wyregulować długość ramiączek" jak napisano wyżej: wielka bzdura "ramiączka wrzynają się w ramiona lub gdy z nich spadają" Owszem, ani jedno ani drugie nie jest OK, ale to nie oznacza, że jak w tym pożal się boże artykuliku napisano trzeba z tego powodu odrzucić stanik; ramiączka się reguluje A o paleniu staników to też radzę poczytać a nie powtarzać bzdury: balkonetka.pl/2009/3/8/jak-w-koncu-bylo-z-tym-paleniem-stanikow#

Gość 0000000000jdjdjdjdjd
ej spoko jest ten artykuł! w ogóle chowański jest z***bisty, byłam u niego na personal shoppingu w galerii mokotów:D fajny koleś i ufam mu, skoro pisze tak o stanikach to zakładam że tak jest!

Gość gość
Przestań sama siebie chwalić, kretyńska spamerko :/

Gość gość
I żałosnych spamerów też mają.