Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ilkay Göundogan

odchudzanie

Polecane posty

Gość Ilkay Göundogan

Witajcie od pewnego czasu postanowilam sie odchudzac. W ciagu dwoch tygodni zeszlam z 76,5 do 71,7 kg. Wedlug mnie wynik niezly. Korzystalam z tabletek blonnik z ananasem. Problem polega na tym ze mimo tak dobrego wyniku spadku wagi moj brzuch wcale sie nie splaszczyl. Wiec mam pytanie co powinnam robic lub kupic jakies srodki by moj brzuch sie splaszczyl . Dodam do tego ze mam 18 lat. I nie wiem czy waga mnie oszukuje czy poprostu odchudzam sie w inch miejscach.

Gość gość
zrob sobie diete south beach a bedzie brzuch płaski

Gość gość
spróbuj drenafastu jest taki do picia daje efekt płaskiego brzucha a można zastosować dodatkowo jeszcze żel ujędrniający tej samej serii

Gość gość
mnie do picia nie pomogl , wypilam 6 butelek w tym mialam miesiac przerwy wg ulotki

Gość MartikaOo
Ja też miałam problem z brzuchem. Postanowiłam trochę więcej poćwiczyć i pochodzić na basen. Trochę to pomogło, ale jeszcze zdecydowałam się na zastosowanie takich tabletek wspomagających odchudzanie http://dermalab.pl/134,african-mango.html . Myślę, że jak dołączę jeszcze dietetyczne jedzonko to wszystko pójdzie dobrze i będę mieć płaski brzuch i smukłe nogi.

Gość Olcia Dubicka
Organizm chudnie z całego ciała równomiernie a jeśli Ty nie widzisz rezultatów to znaczy że źle się za to zabrałeś i schudłeś z mięśni i wody z organizmu ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość olga272
też stosowałam błonnik z ananasem biogarden i faktycznie efekty były widoczne. Tylko, że ja czasami zapominam i wtedy znowu mam ochotę na jedzenie. Uwielbiam dobrze zjeść i niestety tłusto a to prowadzi tylko do kilogramów. Ciężko jednak zmienić przyzwyczajenia.

Gość gość
jakiej firmy kupujecie ten błonnik z ananasem