Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ulgi matek samotnych

Polecane posty

Gość gość

Czy dookoła was szędzie też jest pseudo samotnych matek?Z mopsu dostają bo samotne,do przedszkola pierszeństwo ich dzieci ,bo samotnie wychowujące są, do złobka...itp a w sumie może 1% to faktycznie samotne matki.Wkurza mnie to!!!!

Gość gość
Nie wrzucaj do jednego wora pseudo samotnych z faktycznie samotnymi paniusiu, jak ci zazdrość d*pe ściska rzuć faceta i wychowuj sama zobaczysz jak to fajnie jest pustak jesteś aż brak słów!

Gość gość
a kobieta co ma dziecko al;e nie wycvhowuje wspolnie z ojcem biloogicznym dziecka a ma nowego partnera- kim ona jest/?

Gość gość
dziwką

Gość gość
a kim ty jesteś że cie to obchodzi? to nie dziecko nowego faceta i do puki nie są małżeństwem jest samotną matką proste.

Gość gość
Nie czytasz ze zrozumieniem.Napisałam że mały procent kobiet FAKTYCZNIE są mamami co same wychowują dzieci.ale większa częsc taka nie jest.Np nie mają ślubu i razem wychowują to jaka ona jest samotna? Prawdziwe samotne mamy-tak takim paniom czy samotnym ojcom państwo musi pomóc bo tak trzeba..ale tym co się nie należy...z jakiej racji!!to są moje podatki...i ja nie chcę zeby z moich podatków takie mamusie bbyły utrzymywane...nie ch zabiorą im a dadzą co naprawd ę potrzebują

Gość gość
Możesz sobie tu pisać ale i tak nikt nic z tym nie zrobi, liczy się to co na papierku i to nawet nie chodzi o ślub a dochody alimenty itp a faktyczny stan mało kogo obchodzi więc jest jak jest nie zawsze ci co potrzebują dostają pomoc a ci co nie powinni dostać ją mają.