Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Konto na portalu randkowym

Polecane posty

Gość gość
Pisałam takie rzeczy bo chciałam wiedzieć czy poszedłby na coś takiego z inną dziewczyną będąc z e mną w związku, to już nawet nie chodzi o te szczegóły, ale o sam fakt że nie ma oporów przed skokiem w bok:-(

Gość gość
No być może, ale najśmieszniejsze w tej sytuacji jest to jak bardzo pozory mogą mylić, gdyż on wydaje się być bardzo ułożonym facetem a tu takie rzeczy się dowiedziałam pisząc z nim:-( Właśnie tą swoją porządnością mnie ujął na początku znajomości.

Gość Wasabi
Fajny sposób na sprawdzanie kogoś:-)

Gość gość
Własnie że nie robiłam z nim nigdy takich rzeczy o jakich z nim pisałam z tego konta fikcyjnego, tam był normalnie perwers.

Gość Elenkaa
Moim zdaniem to powinnaś z nim jak najszybciej porozmawiać.

Gość gość
Tak wiem ze powinnam tylko muszę sobie to jakoś w głowie poukładać bo nie wiem sama jak to ugryźć:-(

Gość gość
a moim zdaniem powinnas mu zasadzic z***b...tego kopa w doope ,jakie rozmowy i tlumaczenia?Co za cham,nie to nie jest normalne co on robi i ze jest dalzj aktywny,nie wizm na co ty czekasz,przeciez juz jest wszystko jasne.Dziewczyno troche szacunku dla samej siebie.Stac cie na to?

Gość gość
Dokładnie nie mam się co łudzić:-( żadne tłumaczenia tu nie pomogą bo sprawa jest jasna jak słońce:-(

Gość gość
A po co rozmawiać ???? Czy to nie wystarczy ? Facetów tak sie powinno testować i rzucać bez słowa aby nie wiedzieli ze byli testowani. Tak by sie eliminowalo zdrajców . A jeśli musisz " rozmawiać ".. Nie mów ze to ty założyłas konto. Najlepiej Jakbyś powiedziała ze sie nie wylogowal i widzialas i czesc i nara.

Gość gość
Tak ale sprawa jest oczywista, jakby nie był zainteresowany to by się na boku nie umawiał na żaden sex tylko by grzecznie odmówił, lub wcale nie odpisywał, a jemu w to graj było, chociaż na ostatnie moje pytanie na fikcyjnym koncie narazie nie odpisał nic a wiem ze był dostępny.

Gość gość
Bo już bajerował inną chętną internautke

Gość gość
ja pierdykam, jeszcze masz jakieś dylematy? sypiasz już z facetem, a ten szuka d**y na boku, ogarnij się

Gość Herbatynka
Dokładnie tacy faceci sa dobrzy do jednego, ale nie do związku:-(

Gość Herbatynka
No ja nie wiem , nie znam tego panq , ale chyba nie jest w porządku.

Gość zofijka1
Ja posiadam konto na epolischwife.pl i jestem zadowolona z jego posiadania:)

Gość gość
ja miałam taką samą sytuacje stworzyłam fikcyjne konto w pierwszej rozmowie zapytałam sie czy jest sam - odpowiedział ze tak -przedstawiłam sie grzecznie realnymi danymi i oswiadczyłam jemu ze faktycznie jest juz sam ! Ps moja intuicja dobrze podpowiadała mi

Gość Heniuś
Co chwila tematy typu: "chciałam, żeby poderwał mnie facet, dałam się poderwać a on okazał się niestety zwykłym podrywaczem" albo tak jak tutaj: "chciałam poznać faceta na portalu randkowym ale okazało się niestety, że ma on konto na portalu randkowym". Weźcie się baby ogarnijcie bo nikt z IQ wyższym od pawiana was nie zechce :)