Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 26justyna

Obietnice mojego kochanka

Polecane posty

Gość 26justyna

Mieszkam za granicą gdzie skończyłam pielęgniarstwo .Pracuję w zawodzie ale od 3 mieszkam u jednej rodziny gdzie opiekuję się ich dzieckiem więc jestem również nianią :) To dodatkowa gotówka + wyżywienie i pokój z balkonem i własną łazienką za free .Nie jest łatwo bo po pracy zamiast odpocząć to muszę zajmować się małym ale za to odkładam pokazną sumę pieniedzy Wracając do tematu to od ponad roku mam romans z pracodawcą , który od jakiegoś czasu obiecuje, że zostawi dla mnie żonę i wezmie ślub ze mną . Kocham go i czekam na moment kiedy powie żonie o nas i będzie tylko mój ale coraz bardziej martwię się czy to w ogóle nastąpi !!? Mam już 26 lat i chciałabym urodzić teraz dziecko i powoli mam dość tego czekania na odpowiedni moment ... Myślałam nawet czy nie odstawić pigułki i zajść w ciążę... Już nie wiem co myśleć i co robić :(

Gość gość
Ty tak na serio czy to prowo? Bo wybacz nie wyobrażam sobie tak głupiej osoby w wieku 26 lat. Do tego o tak niskiej moralności. Nie wiedziałaś że chłop ma żonę? Jak mogłaś.

Gość gość
zajdź w ciążę! urodzisz i będziesz się opiekowała razem jego dziećmi i swoim dzieckiem - nie będziesz musiała rezygnować z pracy! ;-)

Gość gość
Alez ty naiwna jestes. Aha na pewno zostawi dla Ciebie zone i dziecko. Nie wierz w takie brednie. Facet znalazl sobie laske do r****nia na boku i tyle. Ten facet to zwykla swinia. A ty tez nie masz chyba wogole moralnosci, jak tak mozna postepowac, jak ty wogole mozesz jego zonie w oczy spojrzec, WSTYD!!!

Gość gość
jesteś pielęgniarką i dorabiasz jako niania? a nie lepiej wziąć dodatkowa zmianę? co do tematu..sytuacja patowa, naiwna jesteś i tyle

Gość 26justyna
gość 00:26 opiekuję się tym dzieckiem i w zamian nie tyle, że mi płacą a jeszcze mam mieszkanie i wyżywienie za darmo więc po co mi dodatkowa zmiana ? Co do tematu to kocham go i wiem, że on mnie również !

a zesz ty w morde!...jak smiesz cos takiego robic? Nie stac cie na wolnego czlowieka...tylko zwyczajnie! srasz w cudze gniazdo ! Jestem oburzona.....brak mi slow zeby cie odpowiednio NAZWAC....bo kazde slowo !!...to bedzie za malo! A zreszta ide z tad w cholere...26 lat , a glupia i zepsuta do szpiku kosci.

Gość gość
buahahahahha, idiotki :D na wszystko dacie sie nabrac, glupie jak kozy jestescie :D:D:D:D

Gość gość
autorko walcz o swoje szczęście !!!Powodzenia

Gość gość
powinnas zajsc z nim w ciaze. faceci tacy sa ze czasami trzeba ich postawic przed faktem dokonanym. jezeli on nie odejdzie wtedy od zony,to na pewno zona odejdzie od niego ,tak czy siak . on bedzie twoj. zycze powodzenia autorko!

Gość gość
jestes pielegniarka i niania???? przeciez pielegniarka pracuje na zmiany,wiec dostosowali tryb zycia do ciebie?:D PROWOKACJA