Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiczkaaaa1

była a nowy związek

Polecane posty

Gość kasiczkaaaa1

Facet z którym się spotykam od 2 miesięcy, od jakiegos czasu widuje sie z byłą... Zależy mi. Walczyć czy odpuścić?

Gość gość
olej gnoja

Gość gość
Ten facet nie traktuje cie powaznie , zostaw go szkoda twojego czasu i euforii , czym szybciej tym lepiej .

Gość kasiczkaaa1
wiem, ze powinnam olać, ale namieszał mi w glowie jak nastolatce. oboje bylismy świezo po rozstaniu z długoletnich związków. Ja nie chciałam się w nic angazować, on nie ustępował, a teraz gdy mi zaczęło zależeć...

Gość gość
No to dobrze wiesz jak czlowiek cierpi po dlugoletnim rozstaniu , wiec wyciagnij wniosek z wlasnego doswiadczenia i nie pozwol sie znowu dac skrzywdzic . To jest dopiero poczatek wiec duzej straty nie ma , pamietaj , ze on postepujac w ten sposob oszukuje ciebie , a chyba w milosci nie o to biega .Szkoda twojego czasu dla jakiegos niezdecydowanego popapranca .

Gość gość
Raczej nie trać czasu na niego. Ja mam tak że mam tak samo na imię jak była żona mojego:) Nie przejmuję się tym bo są już prawie 7 lat po rozwodzie.

Gość kasiczkaaa1
chyba straciłam rozum, ale mam ochote zawalczyc, nie moge o niczym innym myslec.

Gość ta BYLA
powiem ci dziewczyno jedno,moj były ciagle do mnie pisze,ma nowa dzziewczyne,ja nigdy pierwsza się do niego nie oodezwie,on pisze , a wiesz dlaczego?bo jest ze mna związany emocjonalnie byliśmy razem 7 lat

Gość kasiczkaaa1
to jak wygladaja teraz wasze relacje? ja byłam w 6 letnim zwiazku i jakoś odciełam się od przeszłosci, jak się chce to sie potrafi...

Gość ta BYLA
A powiedz , kto zakonczyl 6 letni związek ty czy on?W naszym przypadku ja, on tego nie chciał

Gość ta BYLA
Jak wygladaja teraz nasze relacje? z mojej strony kolezensko,choc bywaja takie chwile ze tesknie za nim,natomiast z jego strony , no coz on się z tym nie pogodzil

Gość asiaaakkk
ja bym zawalczyla o niego-spotykając się z bylym albo z kims nowym przyjacielsko oczywiscie:-)

Gość kasiczkaaa1
Ja zakonczylam ten związek, on odzywa się dość często, ale staram się trzymać dystans, jest to łatwe, bo mieszkamy teraz w innych miastach. U Ciebie relacja jest jednostronna, a w tym wypadku nie wiem jak jest, obawiam się, ze oboje tego chcą