Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkam sam i nie daje rady

Polecane posty

Gość gość

Mieszkanie dostalem miesiac temu po wyjezdzie rodzicow za granice i oczywiscie je oplacam. Z poczatku bardzo sie cieszylem bo wczesniej mieszkalem na stancji i bylo ujowo bo wlasciciele itd. Ale po tygodniu przestalem sie cieszyc bo nie daje k***a rady :o Nie umiem gotowac, nie chce mi sie sprzatac a kasa znika mi z portfela nawet nie wiem kiedy :o Zaczalem popadac w dola bo z dnia na dzien jest coraz gorzej. Po prostu nie potrafie sie ogarnac. To mieszkanie jest za duze zebym sam je utrzymal. Sprzatanie + gotowanie zajmuje za duzo czasu i wymaga zbyt wiele wysilku. Oczywiscie moglbym tak jak teraz jesc mrozonki ale to nie jest na dluzsza mete dobre :o Gotowac sie niestety nie naucze bo po prostu nie mam do tego reki. Czytalem ksiazki kucharskie itd. i nic mi to nie dalo. Zawsze wyjdzie mi jakas przesolona zimna w srodku c**jnia polana sosem ktory smakuje i jest rzadki jak woda z kibla. Mam dosc. Czy sprzedanie tego mieszkania i zakup mniejszego byloby dobrym pomyslem ? Zaoszczedzil bym troche pieniedzy i mniejsze mieszkanie na pewno jest latwiejsze w utrzymaniu.

Gość gość
Jest fatalnym pomysłem, będziesz tak sprzedawał na soraz mniejsze a gotówka i tak się rozejdzie. Może weź sobie współlokatora, najlepiej takiego który umie gotować, odciąży Cię trochę, lub znajdź sobie dziewczynę.

Gość gość
Mam 20 lat i mieszkanie z dziewczyna jakos mi sie nie widzi. Bylem z jedna 4 miesiace i wszystko bylo super dopoki razem nie zamieszkalismy. Z poczatku bylo fajnie bo dorzucala sie do rachunkow, sprzatala itd. Czasami odwiedzala nas jej mama ktora tez nam pomagala. Potem zaczelo sie kontrolowanie, zakazy itd. W soboty jezdzila do rodzicow i jak tylko nie odpisalem na smsa albo nie odebralem tel. to mialem najazdy o 3 w nocy :o Jak przyjechala a mnie nie bylo to zaraz podejrzenia o zdrady i wielkie awantury. To bylo bardzo c*****e i nie chce znowu tego przechodzic :o Tymbardziej ze rozeszlismy sie (kazalem jej w********ac bo nie wytrzymalem) 2 tyg. temu

Gość gość
Ja bym skoczył z dachu