Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nibyzonaaleczyjeszczedlugo

jak poprawic relacje w malzenstwie

Polecane posty

Otoz mam problem. Moj maz ogolnie jest w porzadku, ale ma takie dni, jakby go cos w du...ugryzlo. Dokucza mi (jak przedszkolak), przedrzeznia mnie (np moje pieszczotliwe mowienie do dziecka) itd. Wtedy mam ochote go palnac w leb za to. Sa tez dni, kiedy nie wiadomo dlaczego strzela mu jakis foch i jest obrazony nie wiadomo na co do konca dnia. Jak sobie z tym radzic? Poza tym ma (czasem sa takie dni) dziwne metody wychowawcz, z ktorymi sie nie zgadzam (z tego powodu juz wlasciwie unikam zostawiania go samego z dzieckiem bo gotow je zastosowac). Pogadac tez sie z nim nie da za brdzo, bo strasznie filozofuje, przekreca kota ogonem, itd. Juz nie mam sil, czasem to bym go rzucila w cholere, ale jednak poozniej przychodzi opamietanie i mysle, ze warto moze zawalczyc o to malzenstwo.

dziewczyny, czy ja przesadzam, czy to rzeczywiscie moze wkurzac?

Gość gość
nooo jest problem

no coz, szkoda, ze nikt sie nie wypowie

Gość gość
Kobieto. Z powodu takich pierdół rzucać męża? Ciesz się, że nie pije, nie ćpa, nie oszukuje Cię, nie bije to są powody żeby w cholerę od gagatka uciekać a tak. Widocznie facet taki jest. Ja mojego kocham nad życie choć czasem też się dąsa nie wiadomo o co a innym razem zaczepia jak dziecko i się wygłupia ale ja nie widzę w tym nic złego. Nawet mi się to podoba, zawsze mogę odwdzięczyć się tym samym, może więc po prostu wyluzuj.

Gość gość
ja zawsze zadaje sobie pytanie: czy wy rozmawiacie ze swoimi męzami? mówicie im, że Was to denerwuje/martwi itp? Takie problemy, jak Ty, ma pewnie 99% żon :D Oczywiście, że zawalczyć. Spędzać razem czas, rozmawiać, może bez dziecka gdzieś wyjść? Co więcej - dać mężowi zająć się dzieckiem!!! Na Boga, jeśli nie jest psychopatą, to na pewno nie zrobi mu krzywdy!!! A kontakt ojca z dzieckiem jest bezcenny. Wiem, co mówię - poszłam do pracy, a roczne dziecko zostało z tatą...i jest bosko...choć ten też mi mówił, jak to będzie go wychowywał (musztra)...itd. - teraz są jak dwie przylepy :D

Gość do autorki od matki i zony
musisz byc strasznie mloda i za bardzo skupiajaca sie na dziecku, a zapominajaca o mezu. nie zostawianie go samego z dzieckiem to powaznym blad i bedziesz jeszcze tego zalowac. odpychasz meza, pokazujesz, ze mu nie ufasz, ze nie nadaje sie na ojca, bo co? nie zgadzasz sie z jego metodami wychowawczymi? takie sprawy sie omawia, rozmawia sie w trakcie ciazy? poza tym wychdzac za niego za maz chyba go znalas i wiedzialas cokolwiek o nim. poza tym jakie to metody, ze ty masz oceniasz, ze twoje sa lepsze? a jego zachowanie moze wynikac wlasnie z tego, ze dziecko przeslonilo Ci swiat i jest najzwyczajniej zazdorsny i ma dosc. za chwile to nie bedziesz miala co ratowac, bo to on wda sie w romans albo calkowicie od was odsunie.