Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość luerida

niepewnosc

Polecane posty

Gość luerida

Witajcie, od jakiegoś czasu jak większość forumowiczek staram się o dzidzię - z marnym skutkiem. Opiszę Wam moją ostatnią sytuację. Zmieniłam lekarza bo... szkoda słów na niego. Nowy okazał się o niebo lepszy. Kazał przyjśc na monitorowanie owulacji w 10 dniu (czwartek). Okazało się że pęcherzyk ma na razie 14 mm. Miałam przyjść za dwa dni, czyli w sobotę rano. Wtedy pęcherzyk miał zaledwie 15 mm ale gin powiedział, że optymistycznie ma 17 mm bo nie dokładnie nie widzi jego końca czy jakoś tak. powiedział, że wolno rośnie i kazał być znów za dwa dni (poniedziałek). W niedzielę bardzo bolała mnie prawa strona (pęcherzyk był w prawym jajniku). W poniedziałek gdy poszłam do lekarza nie było nic. Przepisał mi luteinę i kazał brać. 2 sierpnia czyli dziś miałam zrobić test i albo brać dalej luteine albo nie. Niestety wynik jest negatywny. Czy możliwe że lekarz na usg nie widział zupełnie nic w poniedziałek? Wiem, że z mężem zrobiliśmy mały błąd. W związku, że rano w sobotę miałam być na usg nie chciałam w nocy z piątku na sobotę współżycia. Trochę z mężem pobaraszkowaliśmy ale mąż nie doszedł we mnie. W sobotę rano kochaliśmy się, wiem, że za szybko od piątku i plemniki mogły nie dojrzeć. Następne nasze zbliżenie było w niedzielę późnym wieczorem. Dodam że w ten weekend mieliśmy też wesele z poprawinami więc się wybawiliśmy i zmęczyliśmy. Dziewczyny podnieście mnie na duchu albo zdołujcie jeszcze bardziej bo jaj juz nie wiem co mam myśleć. chyba zrobiliśmy błąd z tym "niekochaniem się ale kochaniem" w piątek, potem sobota rano i niedziela wieczór, gdzie najprawdopodobniej w niedzielę była owulacja. Bo lekarz nic nie mówił, że pęcherzyk się wchłonął. co myślicie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować