Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy na facebooku mozna zaczepic osobe ktorej sie nie zna

Polecane posty

Gość gość

pomozcie

Gość karmelek 2000
tzn wyslac do niej wiadomosc?jesli nie ma zablokowanej pci to mozesz;]

Gość gość
przeczytaj regulamin :D

Gość gość
co za glupi slownik. Oczywiście chodzi mi o to czy można zaczepic osobe ktorej sie nie ma w znajomych.

Gość gość
nie wyslac wiadomosc tylko zaczepic

Gość karmelek 2000
nie wiem, sproboj

Gość gość
usunelam to swinstwo bo podgladali przez moja kamere i nawet moje dane sciagali z plikow bo kolezanka wgrala mi program ktorym widzialam kto grzebie w moim komputerze

Gość gość
kurcze wlasnie probuje i jest tylko opcja wiadomosc i wyslij zaproszenie do znajomych...

Gość gość
Pamietam jak na forum pisali o tym szpiegowaniu a moj komputer caly czas mial wlaczona diode twardego dysku. Okazalo sie , ze jakies 2 numery ip siedzialy w moim systemie i sciagaly moje dane. Usunelam to swinstwo jakim jest facebook i mam spokoj ze szpiegami.

Gość gość
hej pomozcie

Gość gość
hej pomozcie, strasznie mi na tym zalezy...

Gość gość
No pewnie że możesz... Mnie też wielokrotnie zaczepiali i w ten sposob nawiazywalo sie znajomosc;p Zreszta zaczepke beda mieli w powiadomieniach a wiadomosci nie widac od obcych osob

Gość gość
gosciu z 13.15 powiedz mi w jaki sposob bo nigdzie nie moge znalezc takiej opcji

Gość gość
i to prawda ze nie widac wiadomosci od obcych osob? to w takim razie po co by aylo cos takiego?

Gość gość
wiadomości od obcych trafiają do folderu " inne " , a masz jakis wspolnych znajomych z ta osoba ? Możliwe też że ma zablokowany profil dla osób postronnych

Gość gość
nie mamy wspólnych znajomych. czyli że jak napisze mu wiadomość to on jej nie zobaczy? i co z ta zaczepka?

Gość gość
wiadomości nie ale zaczepke tak, o ile nawet tego sobie nie zablokował ,ma na profilu opcje zaczep? to działaj;D

Gość gość
no właśnie nie ma takiej opcji na profilu, jest tylko wyslij zaproszenie i wiadomość. to dlatego że nie mam go w znajomych? czyli nie ma możliwości zaczepki?

Zalezy co to znaczy zaczepic. Jesli chce sie wyslac jakas wiadomosc czy o cos zapytac, to oczywscie tak, to w koncu komunikator jakich wiele. Jak mi ktos cos obcy napisze, to zazwyczaj staram sie odpisac. Jednak fejsbuk jest portalem typowo spolecznosciowym, a nie randkowym i nie kazdemu moze sie podobac zbyt natarczywe nagabywanie. Ja w mojej liscie kontaktow mam wylacznie ludzi, ktorych znam naprawde. Nie przyjmuje zaproszen od ludzi, ktorych nie znam.

Gość gość
maciek ja mam tak samo, nie zapraszam ludzi których nie znam. Chodzi mi o zaczepke, a nie o wiadomosc. Mam nadzieje ze wiesz o co mi chodzi? jesli masz fejsa to pewnie wiesz

No jest tam taka opcja, tylko nie wiem czy dostepna jak sie kogos nie ma w znajomych. Jesli dostepna, to smialo zaczep. Przeciez po to wlasnie to jest.

Gość gość
jak mam zaczepic taka osobe, skoro na jej profilu nie ma opcji zaczep.Nie mamy wspolnych znajomych, sami tez nie jestesmy znajomymi. Doradzcie cos

Gość gość
maciek a jak tam nie ma takiej opcji to jest taka mozliwosc? czy moze ta opcja jest gdzies ukryta, sama nie wiem

Gość gość
haha:D dzieki Maciek, wiedzialam, ze na Ciebie mozna liczyc. Zwrocilam sie z pytaniem do Ciebie, bo wiedzialam ze Ty zawsze odpowiadasz na pytania.

No jesli nie chcesz wyslac wiadomosci, a nie opcji zaczepki, to wyslanie zaproszenia do znajomych mozna potraktowac jaka zastepcza forme zaczepki;) W najgorszym razie powiesz, ze pomylka;)

Gość gość
Pewnie tak zrobie;) boje sie tylko ze ktos moze nie uwierzyc w taki zbieg okolicznosci

Gość gość
chyba masz racje:)