Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauważyłam że ludzie mają strasznie brzydkie stopy

Polecane posty

Gość gość

chodzą w klapkach i widac, wielkie krzywe paluchy, wysuszona skora, łuszczące sie pięty, paznokcie nieobcięte albo jakies brunatne jak z grzybicą fe

Gość uczulenie na Nikiel
dlatego polacy chodza w sandalach i skarpetach na calym swiecie :D

Gość largo con morte
bo polacy bardziej dbaja o fryzury w miejscach intymnych a stopy maja w dopie:D

Gość najpiekniejsza wioelrthyuj
dokładnie, ja moge sie poszczycić pieknymi paznokietkami, zadbanymi gładziutkimi piętkami ogólnie cienkimi zgrabnymi stópkami

Gość gość
Dziś nawet myślałam o tym, ale w kontekście kobiet. Moja dziewczyna jest naprawdę świetną kobietą, piękną, rozsądną, wyrozumiałą,a także zadbaną,poza... no właśnie stopami. Ma chropowate stopy z pęcherzami,rankami,twarde drapiące pięty i paznokcie co prawda pomalowane,ale lakier już trochę odpryśnięty, a przy paznokciach skórki to już tragedia. Miałem okazję się dokładnie przyjrzeć wczoraj wieczorem, kiedy oglądaliśmy film i masowałem jej stopy. Szczerze to miałem ochotę jak najszybciej przestać. Trochę głupio mi zwrócić jej uwagę. A dodam, że dziećmi nie jestesmy. Mamy po 30 lat.

Gość Photo szop
stop zelaza z glina nie ma przyszlosci Skarbie

Gość gość
ale macie problemy:(

Zamiast narzekać na jej stopy zrob jej prezent i zafunduj pedicure u kosmetyczki a nie marudzi i marudzi. Wiadomo, ze o stopy trzeba dbac ale facetom latwije zachować gładsze stopy, bo wy nie chodzicie w butach na obcasach

facetom łatwiej zachowac gładsze stopy?:D no chyba nie tym prawdziwym ktorzy zapierdzielaja fizycznie po 8-12 h :D ja na szczescie mam twarda skore bo inaczej po kazdej szychcie miałbym blazy .... jak sie łazi non stop w baciokach a stopy owiniete szmatami skarpetami to innego wyjscia nie ma :)

Gość gość
jesteś górnikiem ze nosisz SZMATY na stopach?

tak... sa tzw onuce czyli szmata ktora owijasz stope a i sa skarpety w ktorych zaparzenie nogi jest czyms normalnym ....takze wybór jest:D

no tak, nie myślałam o tych pracujących w tego typu strojach :P ale większośc moich znajomych płci męskiej ma całkiem ładne stopy, kobiety to różnie ale jak sie dba to sie ma no chyba, że sie ma haluksy to juz gorzej:P

halluksy potrafią rzeczywiście oszpecić ale na pięty wystarczy pierwszy lepszy krem z Rossmana, ja w ogóle nie wiem, co to szorstkość, czy pękanie

Gość gość
Jak mam fundnac dziewczynie karnet na zabiegi na stopy? Od razu domysli sie ze mi sie nie podobaja. Tak rzeczywiscie jest,ale nie chce jej urazic.

Ja stosuje codziennie kremy i to nic by nie dawało gdybym nie połaczyla tego z pedicure co jakis czas u kosmetyczki. co zrobić, kocham wysokie obcasy niektorym łatwo rogowacieje skora na stopach innym nie kwestia tylko tego typu ile ktos jest w stanie poswiecic czasu i starania by dobrze wygladac. Niektorzy nie musza prawie dbac o stopy inni musza dbac codziennie a innym to zwisa :P

Gość gość
"Dziś nawet myślałam o tym, ale w kontekście kobiet. Moja dziewczyna jest naprawdę świetną kobietą, piękną, rozsądną, wyrozumiałą,a także zadbaną,poza... no właśnie stopami. Ma chropowate stopy z pęcherzami,rankami,twarde drapiące pięty i paznokcie co prawda pomalowane,ale lakier już trochę odpryśnięty, a przy paznokciach skórki to już tragedia. Miałem okazję się dokładnie przyjrzeć wczoraj wieczorem, kiedy oglądaliśmy film i masowałem jej stopy. Szczerze to miałem ochotę jak najszybciej przestać. Trochę głupio mi zwrócić jej uwagę. A dodam, że dziećmi nie jesteśmy. Mamy po 30 lat." Może i masz 30 lat ale poziom umysłowy to masz 13 latka sądząc po tym co piszesz. Kogo stary obleśny pierdzielu obchodzi jakie twoja dziwa ma stopy i po co piszesz o tym na forum? Z nią pogadaj a nie na forum brudy wywlekasz. Dla mnie tacy jak ty co na forum wyrzygują jakie ich dziewczyna czy żona ma stopy, cycki, d**y, to zwykłe prostaki i buraki bez klasy i krzty rozumu. Już nawet taka ameba ma więcej inteligencji od ciebie żenujący prostaku. Stare śmierdzące 30 letnie bydlę piszące na forum dla kobiet w godzinach pracy, jakie to jego dziwka ma stopy hahaha

Gość gość
nie ma nic bardzije obrzydliwego niz krzywe palce u stop u kobiety, juz nie mowie o suchych pietach , obrzydliwe.. Moglaby byc modelka ale jak ma takie stopy to dzieki:/

Gość gość
Polacy nie dbają o swoje stopy i tak to już wygląda od bardzo dawna - nie zależy nam na utrzymaniu odpowiedniego poziomu higieny tam, gdzie nikt nie zagląda. A ja właśnie robię szkolenie podologiczne w new nails - chcemy rozpropagować dbanie o stopy w okolicy. I patrząc na nasze dotychczasowe doświadczenia, powinno się to udać.

Gość kama_barka
Po samym szkoleniu w podologię? Przecież w tym temacie są kilkuletnie studia, zakres nauki jest bardzo szeroki. Ile jesteś w stanie opanować w czasie dwutygodniowego szkolenia, he?

Gość gość
"gość chodzą w klapkach i widac, wielkie krzywe paluchy, wysuszona skora, łuszczące sie pięty, paznokcie nieobcięte albo jakies brunatne jak z grzybicą". Sama sobie odpowiedziałaś. Taka skóra to typowy objaw grzybicy i mimo leczenia i wielkiego dbania niewiele można na to poradzić. Zresztą gdy się ma grzybicę, to przy tak bardzo poważnej chorobie naprawdę nie myśli się o takiej bzdurze jak zewnętrzny wygląd stóp i nie ma się też na to siły. Kto tego nie przeszedł, to nie zrozumie. Może tak gadać tylko ktoś, kto poważnie nigdy nie chorował. Ale to, że nie macie tej choroby to u wielu jest tylko kwestią czasu, więc nie szydźcie z innych. Bo pewnego dnia możecie się znaleźć na ich miejscu.

Gość gość
Nie mówiłam o chorobach, a ogólnie o kiepskim stanie stóp, choroby to całkowicie inna para kaloszy. Co do podologii - dokładnie tak, ten program w new nails obejmuje wszystko to, co musisz potrafić. Np. na studiach w programie pojawia się cała masa bzdur.