Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdusia2025

Pomocy wierność

Polecane posty

Gość magdusia2025

Witam :) Mam taki problem. Otóż jestem w związku od dłuższego czasu. Nigdy nie okłamałam chłopaka ani on mnie. Mieszkamy razem u jego rodziców. Często jeździliśmy do mojej rodziny do innego miasta. Ostatnio on nie miał ochoty, a ja, że miałam tam kilka spraw do załatwienia pojechałam sama. Po powrocie wszystko było normalnie. Jednak on zaczął mieć wątpliwości. Kiedyś miałam znajomą, która notorycznie zdradzała swojego narzeczonego. No i mój chłopak, zapytał mnie czy ja też kiedyś będę tak robić. Gdy odpowiedziałam mu, że nie bo go kocham, jest dla mnie wszystkim i tylko z nim chcę być, on odpowiedział, że koleżanka pewnie też tak swojemu w oczy mówiła. On bardzo się boi zdrady, raz już miał taką dziewczynę i nie chce tego przeżywać po raz kolejny i cierpieć. Więc skończyło się na tym, że muszę mu udowodnić w jakiś sposób (sama mam wymyślić jaki to będzie sposób), że go kocham i nigdy nie zdradzę. Mam na to tydzień i nie wiem kompletnie jak to udowodnić. Może macie jakieś pomysły? Myślałam, żeby mu się oświadczyć ale czy się nie ośmieszę? Bardzo proszę o pomoc lub jakiekolwiek rady.

Gość gość
buahaha. co to w ogole ma byc? chyba nie zamierasz spelnic tej absurdalnej prosby?

Gość uczulenie na Nikiel
udowodnij ze nie jestes wielbladem kochanie ...

Gość gość
dziecinada najprawdopodobniej twoj chlopak ma inna na oku dlatego szuka w waszym zwiazku dziury w calym x

Gość gość
oho dzieci wychowani na serialach i tekstach :OMG,WTF itp wrócicie lepiej do seriali a nie radzenia ludzią w ciężkich sprawach życiowych a Ciebie autorko i tak kocham zbędne jest pisanie z nieudacznikami życiowymi i 9 latkami pozdrawiam i życzę udanego roku szkolnego

Gość weronikaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Moze przyprowadz atrakcyjnego kolege, rozbierz go i posiedz pol godziny przed chlopakiem i pokaz, ze Cie nie poniesie:D

Gość Wyrafinowana85
i takie własnie rady są debilne jak macie tak radzić to poradzcie tak sobie w życiu tylko stracicie swoją ukochaną osobę.Popieram gościa który opisał większość tu jako dzieci seriali :)