Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marina Schuster

Plaski brzuch

Polecane posty

Gość Marina Schuster

Od pewnego czasu sie odchudzam . Staram sie jesc do 1700 kcal dziennie. W ciagu dwoch tygodni zeszlam s 76,5 na 71,7 . Wynik niezly lecz moj brzuch woogole sie nie splaszczyl Wiec mam pytanie jakies cwiczenia lub jakies srodki mam uzywac by wyplaszczyc brzuszek

Gość gość
dieta south beach i masz plaski brzuch

Gość Andzelikaa
dieta dietą. Ale ćwiczenia są ważniejsze. To ujędrnia i wyszczupla brzuch. Ja sama tak robię, a do tego stosuję preparat na odchudzanie ( dokładnie taki http://nutrina.pl/28,slimette.html) i wszystko powoli zaczyna nabierać kształtu. Mój brzuch jest jędrniejszy i nieco "szczuplejszy".

Gość gość
a ta znowu reklamuje tabletki

Gość gość
Brzuch spłaszcza się przede wszystkim w kuchni. Kontynuuj dietę i ćwicz dużo cardio. Potem przyjdzie czas na modelowanie.

Gość gość
jak w kuchni?

Gość gość
W kuchni, czyli poprzez dietę.

Gość gość
co za spaślak! ty jesteś tłusta świnia! odchudzaj się i dopiero możesz rzeźbić brzuch

Gość gość
Jeśli chodzi o płaski brzuch efekt dale drenafast do picia a dodatkowo możesz zastosować ujędrniający żel też drenafast mi pomógł polecam

Gość Monika 123
Ja na płaski brzuch stosuję brzuszki, które robię w różnych kombinacjach. Do tego chodzę na basen i to mi pomaga. Ale ostatnio zdecydowałam się na łykanie preparatu wspomagającego odchudzanie http://dermalab.pl/130,slimette.html . Moja koleżanka go brała i jej brzuch wygląda super, jak jej cała sylwetka.

Gość gość
monika daj se siana z tym spamem

Gość gość
i jeszcze rekalmami rosziewasz po necie i od tego tez masz plaski brzuch?

Gość Olcia Dubicka
To zależy co jesz bo 1700 kalorii to żadne dane, kalorie mogą pochodzić z różnych źródeł a tak na prawdę nie liczy się ilość kalorii ale jakość kalorii. Jeśli kalorie pochodzą z chleba czy innego pieczywa to zapomnij o schudnięciu. A zapewne spaliłeś wodę z organizmu i mięśnie ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
nie powinnas byc na placu zabaw ?