Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość randy

na imprezach

Polecane posty

Gość randy

Dziewczyny: czy zdarza Wam się tańczyć na stole na imprezach?

Gość OSZUKANA_PRACOWNICA
Nie, ale koleżanka kuzynki tak ma. Ale to jest już taki typ, dość dobrze znany w szerszym twarzystwie, szczególnie od pasa w dół ;)

Gość randy
nie mówię o dziwkach, tylko o normalnych dziewczynach, które lubią tak ostrzej zaszaleć na imprezie...

Gość OSZUKANA_PRACOWNICA
No to mówię Ci, że nie znam żadnej normalnej. Dodatkowo powiem, że takie "akcje" kojarzą mi się z dziewczynami typu jak ta wspomniana przeze mnie wyżej.

Gość gość
a podlogi nie macie??????????jak robia z siebie malpy niech tancza po meblach

Gość gość
mnie kiedyś rzucily na krzesło i obtancowywaly erotycznie koleżanki-ale to panieńskie było:)

Gość randy
trochę konserwatywne podejście. Często to po prostu element dobrej zabawy...

Gość OSZUKANA_PRACOWNICA
Konserwatywne, przyznaję, ale w obecnych czasach, gdy rozwiązłość i seksualność wychodzi z każdego kąta, uważam, ze odrobina zdrowego rozsądku i poszanowania dla własnej godności nikomu nie zaszkodzi. Nie jestem konserwatystką, lubię się pobawić, pośmiać, poszaleć, ale jednak wszystko ma granice dobrego smaku.

Gość gość
raz mi się zdarzyło, na studiach. po prostu nie było miejsca na parkiecie, ścisk jak diabli, więc wlazłam na stół :P i tyle.

Gość randy
oczywiście, że taniec na stole ma pewien podtekst erotyczny, ale bez przesady... nie róbcie z siebie świętoszek. To że ktoś tańczy na stole nie znaczy, że uprawia seks z kim popadnie..

Gość OSZUKANA_PRACOWNICA
Ja Ci tylko mówię, że jedyna, jaką znam tańczy na stole, a przy okazji źle się prowadzi. Nie znam nikogo więcej, kto lubi tak dać się ponieść, więc na jej podstawie tak mi się to kojarzy. Nie zakazuję Ci tego, chcesz to wchodź na świebodziński posąg w stringach, Twoje życie. Ja mówię, jak ja to odbieram i tyle :)

Gość gość
To że ktoś tańczy na stole nie znaczy, że uprawia seks z kim popadnie.. TO MI WYTLUMACZ PO CO TEN TANIEC NA STOLE czy chcesz powiedziec stojac na atubanie,sama wybieram klienta

Gość ivonna31
żeby poczuć się seksownie, nęcić facetów poepatować ciałem...

Gość gość
ivonna31 żeby poczuć się seksownie, nęcić facetów poepatować ciałem... xxxxxx -poczuc sie sexownie nie musze trzasc dopa na stole-ty chyba w remizie strazackiej sie wychowalas:D -necic facetow-wcale ich nie necisz,to tylko twoje odczucie jak na nich patrzysz. oni maja takie panienki gleboko w dopie. -poepatowac cialem-zapisz sie na aerobik zalezy w jakim towarzystwie sie obracasz-ja z remiza nie mam nic wspolnego:D sexowna jestem zawsze-ale tego trzeba sie nauczyc,na pewno nie pokazaniem dopy na stole. ,