Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyna do oceny ladna wg was przecietna czy brzydka

Polecane posty

Gość gość

Jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje, mi np. się bardzo ona podoba, ale jestem ciekaw waszych opini, oby z kulturą, bez chamstwa. Jesli Ci sie nie podoba to po prostu to napisz a nie obrażaj Z góry dzięki za wszystkie oceny :) mozna krótko opisowo albo w skali 1-10 http://pics.tinypic.pl/i/00425/n0e9nuv20pv1.jpg

Gość gość
Z twarzy bardzo przecietna. Daje gora 3. Moze nadrabia figura.

Gość gość
brzydka niestety

Gość gość
Przeciętna. Trochę makijażu i jakieś fajne ciuchy plus szkła kontaktowe i byłaby pewnie całkiem fajna.

Gość gość
Ja tez daje 3,bo niema widocznych znamion i blizn na twrzy,ale bardzo slaba dziewczyna.ponizej przecietnej

Gość gość
dziekuje za szczere i rzeczowe opinie, a takim debilom co drukuja i strzelaja na fotki mówie WON! Czy ktos jeszcze wyrazi swą opinie? :-)

Gość gość
fajna, na zdjeciu z zielona koszulka. troche makijazu i bedzie ok.

Gość gość
zupelnie zwyczajna, normalna dziewczyna

Gość gość
zwykła ale najwazniejsze ze Tobie odpowiada ;)

Gość gość
szara myszka, dam jej 4

Gość gość
daje 2

Gość gość
fajna, sympatyczna dziewczyna :) a 'miszczowie' powyzej niech nadal zyja redtubem, .jpg i wlasna prawica

Gość Niby brzydka ale
Urodą nie grzeszy, ale czemu wklejasz tutaj zdjęcie które nie należy do ciebie? Sorry ale to szczyt chójowizny z twoje strony= jesteś totalnym chójem ó - celowo

Gość gość
no wlasnie ona sie za bardzo nie maluje, ona jest naturalna to juz musi byc naprawde jakies wazne swieto/impreza zeby ona sie troche umalowała zresztą tą naturalnosc w niej cenie ;-) Jakies jeszcze opinie? czym wiecej tym lepiej Tak po prostu na pierwszy rzut oka jak ją widzicie, to jak oceniacie

Gość gość
Podkreśl oczy , tusz do rzęś jakas kredka .Oraz podkreśl kolor włosów jest taki mdły to moja opinia ale zrobisz jak zechcesz

Gość gość
Ładne opinie, ciekawe czemu, jak wklejamy zdjęcie slicznych, sa takie pojazdy jak stad do Durbanu

Gość gość
wygladu to ona nie ma, ale jesli jest fajna osoba to nadrabia i dzieki temu pieknieje, tak to juz jest z czlowiekiem

Gość gość
oczywiscie 3

3/10 te okulary jej nie pasuja, taka "pospolita", niczym sie nie wyroznia, nie przyciaga uwagi

Gość gość
Ja sie po prostu zastanawiam co ona ma takiego w sobie bo za nią sie naprawde wielu facetów ugania. ona ma to "coś" wszyscy gadają, ale co to jest to "coś". I to nie latają wcale za nią jacys brzydale ale naprawde przystojniaki i to jest dziwne a swoją fotkę dałem wczoraj chcemy po prostu zobaczyc jakie są o na opinie obcych ludzi

Gość gość
Co pewnie to Twoja laska i zalamany jestes ze taka z niej przecietniara?? Pewnie nadrabia charterem. Bo nawet jak ja umalowac to ladnej laluni na pokaz z niej nie zrobisz. Ciesz sie przynajmniej nie bedziesz musial od niej facetow odganiac i byc o na zazdrsny.

Gość gość
O popatrz to mnie zaskoczyles bo ona naprawde ladna nie jest. A faceci za nia lataja?? Ze zdjecia widac ze ma fajne cycki moze to jest powod.

Gość gość
Normalna ,fajna dziewczyna a nie jakaś wypindrzona lafirynda ,napewno gdyby zechciała to w jednej sekundzie zrobiłaby z siebie seksi wampa,wygląda na taką co to i na bal i konie kraść

Gość gość
a mnie sie wydaje ze laska sama se dodala zdjecia i czeka na opninie i teraz załamana ze nie doczekala sie takich na jakie liczyla haha :D

Gość gość
bo trzeba umieć przyciągać ludzi , albo płec przeciwną, widocznie o na to w sobie ma

Gość gość
Moja koleżanka dziwnym trafem wyglądała bardzo podobnie do niej, nawet ma takie same usta :D brzydka na 100% nie jest, jeśli to Ty autorko to zapuść włosy tak do łokci, zacznij eksperymentować z makijażem, byle nie teatralnym :)wymien okulary na soczewki i bedzie super :)

Gość gość
Dziekuje wszystkim za opinie ;-) Uroda i wygląd zewnętrzny to jedno, ale jeszcze pozostaje sfera duchowa charakter... a to jest wlasnie jej mocną siłą. Porządna fajna dziewczyna, znam wiele dziewczyn i powiem wprost, takich dziewczyn jak ona dzis juz jest naprawde mało, takiej to ze swiecą szukac. w porządku dziewczyna z dobrym sercem i opinie o tym ze niby sama fotke wstawiła i czeka na oceny włóżcie sobie między bajki... biore pod uwage tylko rzetelne oceny, a nie jakieś tam gimbusiarskie zagrywki Jeszcze raz dziękuje wszystkim za rzetelne oceny ;) pozdrawiam i zycze miłego dnia

Gość gość
napisze czemu jest przeciętna? Ma malenkie swinskie oczy do tego male waskie usta, a to wszystko na wielkiej pucolowatej twarzy bez kosci policzkowych. Oczy i usta zupelnie nikna dlatego bardziej jej blizej do brzydkiej niz do ladnej dziewczyny.

Gość gość
nie jest brzydka ale oszpecaja ja okulary i ma niezbyt ładny usmiech co czyni ja troche taka" ulą brzydulą" niech zainwestuje w soczewki

Gość gość
laska sama swoje zdjęcie wstawiła i widać gorycz w jej ostatnim wpisie...ktoś będzie dziś płakał w poduszkę hehe