Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jednaaaa87687767

Proszę o obiektywną ocenę

Polecane posty

Gość taka jednaaaa87687767

Czy dziewczyna nieidealna może założyć bloga modowego? Mam na myśli to, że wszystkie blogerki są wysokie i szczupłe, wyglądają jak modelki. Ja mam świetne wyczucie stylu, każdy mi mówi że rewelacyjnie się ubieram, znam się na modzie, potrafię umiejetnie łączyć ciuchy... Ubieram połowę mojej rodziny, jestem ich modowym doradcą ;) Jednak jest mały problem - nie jestem idealna, nie mam idealnego ciała. Mam ładną twarz i włosy, jednak na tym się kończy... Jestem niska, mam 158 cm wzrostu i nie mam idealnej figury. Nie jestem gruba, wręcz przeciwnie jestem szczupła, ale mam taką budowę ciała, że mam masywne nogi. Górę mam szczupłą, jednak te nogi... To zasługa genów, moja mama, siostra i kuzynki mają to samo... Mogłabym nie wiem jak być chuda na górze, ale nogi zawsze będę miała masywne. To chyba po prostu grube kości :( Czy w takiej sytuacji jest sens, żeby zakładać bloga modowego? Wiadomo, że ubrania na zdjęcach najlepiej się prezentują na chudych osobach. Nie chcę się ośmieszyć. Z drugiej strony wiem, że mam zacięcie i talent i chciałabym, żeby być może ktos mnie zauważył.. Doradźcie coś :) wiem, że są tu dziewczyny, które przeglądają modowe blogi, a każda opinia jest cenna :)

Gość gość
tak mozesz :) ale wpierw musisz mi o p i e r d o l i c kielbache :D

Gość pytajnik6666
zawsze możesz prowadzić bloga dla kaczuszek kafeterianek :)

Gość gość
tak jak zeby byc hipsterem trzeba byc ultra chudym tam blogerka musi tez byc wysoka i szczupla 180cm/50kgmax