Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cynka26

mamy dwulatków

Polecane posty

Gość cynka26

Hej;) Czy sa tutaj mamy dwulatków, które zaczeły chodzic do przedszkola, badz ida od wrzesnia??? ;)

Gość gość
Mój ma w tej chwili 2,5 roku idzie od Września do przedszkola .

Gość reniusza
Mój ma 2 i 7 miesięcy ale nie idzie do przedszkola, jeszcze się nachodzi, ma czas pójdzie jak będzie miał 4 lata ewentualnie za rok, może dlatego go nie wysyłam bo mam mamę, która z nim zostaje jak jestem w pracy, pozdrawiam

Gość gość
moja ma 2 latka .. i chodzi do żłobka, teraz do 2 gr idzie

Gość gość
mój ma 2.7 ,ale nie idzie do przedszkola bo ja nie pracuję więc mogę się nim zająć, teraz będzie uczęszczał na zajęcia bez rodziców 2 w tyg;ale za rok myślę że to już będzie normalne przedszkole :-)

Gość gość
mój ma 3 w październiku - chodzi do przedszkola od marca - jestem bardzo zadowolona - bardzo lubi tam chodzić i bardzo go to rozwija - przedszkole jest dużo lepsze niż plątanie się z babcią po osiedlu, gotowanie obiadów i wieszanie prania i wieczne bajki w tv..

Gość gość
O widze, ze jest odzew:) Super. MOJ MA 2,3 i chodzi od tygodnia dopiero(prywatne) i przyznam ze nawet nie jest tak zle ak myslałam. Ma grupe rownolatków i spedza tam okolo 3-4 h dziennie i chyba jest happy:) Czy tez macie problem z buntem dwulatka???

Gość gość
Mój to raczej jest niedobry ma czasami odchyły jak u coś nie pasuje to się wydziera ,nie wiem czy to bunt bo mam starsze dziecko i on w tym wieku i potem był raczej spokojniejszy i grzeczniejszy . Mój będzie w grupie z 3-4 latkami .

Gość Maja_Klinn
Jestem mamą dwulatka, przed wrześniem b. dużo chorował(teraz też ma katar ;/ ) więc musiałam zrezygnować ze żłobka bo miał iść od września, pracy też nie znalazłam a podbudowanie odp***ości mu się przyda. Moja mama pracuje, teściowa na emeryturze ale jakoś boje się jego z nią zostawiać- nie mam do niej zaufania ;/ puszczała by mu tylko bajki i karmiła słodyczami ;/ jest niejadkiem ale to już odrębna kwestia :( nie mam już czasem siły i chcę pójść do pracy o którą trudno ludziom z wyższym wykształceniem i doświadczeniem !!!! wrrrrr znacie mamy ten problem?