Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile czasu moga u was przebywać znajomi dziecka

Polecane posty

Gość gość

Czy rodzice tamtych dzieci uzgadniają to z wami? Jak z obiadami np.? Pytam, bo lato w pełni, a ja mam już dosyc przedłużających się wizyt obcych dzieci :(

Gość gorzysławka0
no ale to dlaczego w ogole sie zgadzasz? Ja moim mowie, że jest lato i łądna pogoda i nie zgadzam się na siedzenie w domu. Mogą umawiać się tylko na dworze

Gość gość
u nas jest to 2-3 h

Gość gość
w jakim wieku są dzieci?bo to tez ma znaczenie ?

Gość gorzysławka0
moje mają po 6 i 8

Gość gość
bo niektórzy rodzice nie mają za grosz kultury i tylko ciesza sie, że pozbyli sie dzieci z domu.

Gość gość
u nas w lato uzgodnione ze najpierw na dwor, obiad kazdy u siebie, ewentualnie pod wieczor godzinka przy kompie wspolnie czy zabawa, max do 20. moj 7 lat, jego kolega 8

Gość gość
Javie zawsze mówię że jest lato więc mają bawić się na podwórku, będzie zimą bo będę się bawić w domu.

Gość gość
bo niektórzy rodzice nie mają za grosz kultury i tylko ciesza sie, że pozbyli sie dzieci z domu. Zgadzam się w 100 proc.!! Ja mam córkę 6 lat i przychodzi do niej taka dalsza kuzynka 8-letnia i mam ją dosłownie cały dzien na głowie, tj. od śniadania do nawet 20 na wieczór :O Jeśli ja jej nie odprowadzę do domu to nikt po nią nigdy nie przyjdzie. Ludzie potrafią być naprawdę chamscy i niewychowani.