Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Twoj Tato

Rozmiar kutasa czas na szok

Polecane posty

Gość Twoj Tato

Członek to nie gumowy wibrator że ma stały rozmiar, zmienia się co sekundę, w różnych pozycjach ciała różnice rozmiaru tego samego członka są rzędu cm np. w pozycji stojącej może mieć 12 cm a w pozycji klasycznej juz 14 cm. Więc jeśli chcecie mieć ileś tam centymetrów co najmniej to sobie kupcie gumowy wibrator...to jest ignoranctwo tematu .

Gość Podstolniczy
ja tam wole gumowe wibratory... po jednym na kazda pore roku :classic_cool:

nie wiem czyim jestes tata, ale.... taki nius, nie ma tu racji bytu 😴 .... tu zaden kutas nie mierzy mniej niz 18 cm 😴 .... a jak ma 12 to jest niedorozwiniety 😴 .... ba... jeden mial podobno 35 :classic_cool:

Gość Twoj Tato
No i nie ma czegoś takiego jak tutaj ma równo 14 cm a w tej pozycji 16 bo zaraz może mieć 15,8 cm a nie 16 cm o nieee!! to o 2 milimetry mnież niż 16 cm mniej kurde niż 16!!!

twoj tato, nie denerwuj sie 😴 to wszystko wina systemu edukacyjnego 😴 ... ja umiem liczyc tylko do 10 i nie stresuje sie na widok zadnego kutasa 😴 ... teraz mlodziez za dobrze umie liczyc... stad biora sie stresy prowadzace do wczesnej impotencji 😴 ... mlody czlowiek mierzy raz... mierzy drugi... za kazdym razem widzi inny wynik.... i ze stresu, kutas cofa mu sie w glab brzucha... wiec nie moze juz niczego zmierzyc... a ma zaledwie 27 lat 😴 ... albo nawet mniej 😴 .... wszystko zalezy od ilosci wykonanych pomiarow 😴 pomiary sa tragedia mlodego pokolenia 😴 .... taka tam.. wspolczesna martyrologia 😴

Gość Twoj Tato
martyrologia- cierpienie i męczeństwo narodu lub wyznawców jakiejś religii; faktycznie

Gość Twoj Tato
podchodzisz ironicznie do tematu więc po co w ogóle piszesz w tym wątku skoro ciebie on nie dotyczy , przeciez ie przesiadujesz na kafeterii bo to takie dziecinne

twoj tato, dlaczego tu jestes, skoro to dziecinne? .... jestes dzieckiem jak ja? 😴

Gość Twoj Tato
jestem Twoim Tatą i martwię się o Ciebie córeczko

pytania nastepne... dlaczego nie dotyczy? .... bo jestem kobieta? ... to znaczy, nie moge sie wypowiadac na temat kutasow? .... jest to zabronione ustawowo? .... czy jakis inny powod? 😴

wszelki duch pana boooga chwali ;) .... dobrze, ze sie odnalazles 😴

Gość Twoj Tato
Masz prawo co nie znaczy nie masz wyczucia taktu

tato, chciales powiedziec, ze jestem nietaktowna? ... bo taktu za nic nie czuje.... to fakt😴 nietaktowna z powodu ???? ... rozmowy o dlugosci kutasa? 😴 ... nie przesadzaj moze.... w dzisiejszych czasach nie powinna szokowac kobieta o tym mowiaca 😴 prawde mowiac nie rozumiem.. i nie zrozumiem ciagot do mierzenia przyrodzenia ;) ... czy dlugosc kutasa, w jakikolwiek sposob okresla wartosc "posiadacza" jako czlowieka? 😴

Gość Twoj Tato
Są faceci co raz zmierzą i jest ok. Inni zaczynają powiększać co niestety jest możliwe no i ciągają wacka i powiększają. Powód - lęk. Ja mam małego i k***a szczęśliwy z tego powodu nie jestem.