Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balkonowekury

Kury na Balkonie

Polecane posty

Gość balkonowekury

Właśnie, czy moge trzymac na balkonie w bloku kury? blok niewielki, kilka mieszkan, za balkonem tylko drzewa i trawa. 5 kur i koguta.

Gość MAgd66645646
jasne, sąsiedzi się ucieszą z gówien i fruwającego pierza, nie wspomne o gdakaniu :D

Gość balkonowekury
Nie no 5 to przesada. 3 kury i kogut. Oczywiscie bede codziennie myła balkon szlauchem z odchodów, a co do gdakania... No cóż, bede im to wynagradzała jajkami darowymi :)

Gość herrPetiaGoras
tylko musisz kogutowi ustawić godzinę na budzenie

Gość MAgd66645646
jak dla mnie dwie kury i kogut to maks, chociaż też kogut najgorszy, bo zapomniałam dodac, że sąsiedzi będa ci wdzieczni za pobudki,jak budzika zapomną ustawić :)

Gość balkonowekury
No wiem że na koguta mogą się skarżyć jak bedzie piał :( No ale z samych kur pozytku nie bedzie... Chyba ze na noc bede zamykac koguta do lazienki

Gość balkonowekury
A może lepiej bede trzymala krolika i 2 kroliczyce i sprzedawala mlode? no nie wiem...

Gość MAgd66645646
polecam kozę.

Gość balkonowekury
Oj powaznei sie pytam wy sobie zartujecie :( Nie moja wina ze meiszkam w bloku a zawsze marzylo mi sie zycie na wsi :( Ale to jest na przedmiesciu wiec bede wypuszczala kroliki zeby sobie pokicaly pod blokiem :) a kury bede rzucala za balkon na sznurku, mam nisko balkon.

Gość gość

cyk

Gość Sama prawda

Kužwa, u mnie w bloku trzymali kury w piwnicy! Długo walczyliśmy, żeby te kury oddali, coby ten drób chociaż słońce zobaczył. Właścicielka nie widziała w tym nic dziwnego chciała mieć ekologiczne, swojskie jaja. Cyrk się skończył po interwencji administracji.