Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczynaaa18

Pierwsza noc u faceta sex

Polecane posty

Gość gość
No i k***a z czym masz problem? Też chcesz ale nie chcesz? Albo chcesz się r****ć albo mówisz nie. I pomyśleć, że reprezentujesz tą samą płeć co ja :O:O

Gość gość
Czego od nas oczekujesz? Że ktoś pójdzie tam z Tobą i ędzie trzymał rękę na twojej c*pce? Czy co?

Gość gość
no to dosc krótko sie znacie ja bym na twoim miejscu nie zostawala u niego na noc to jego urodziny i jesli zostaniesz to on moze sie spodziewac "prezentu"

Gość Dziewczynaaa18
a co mam sie bzykac bez zabezpieczenia i zajsc w cciaze ? super pomysl

Gość Dziewczynaaa18
:D:D

Gość gość
daj mu d**y już na przyszłość nie będziesz miała takich dylematów...bo pisząc tu myślę, ze to chciałaś usłyszeć

Gość Dziewczynaaa18
nic od was nie oczekuje ? masakra... tak sobie pisze prezentu ? on nie jest taki

Gość gość
no k***a jak chesz się bzykać to kup te gumki jak nie chcesz to mówisz NIE i wpierdalaj z tego forum, dzieciaku 🖐️

Gość Dziewczynaaa18
daj mu d**y już na przyszłość nie będziesz miała takich dylematów...bo pisząc tu myślę, ze to chciałaś usłyszeć ................................................... mylisz sie

Gość ale czego Ty od nas
oczekujesz? sama nie wiesz tak naprawde, czego chcesz, i jacys obcy ludzie maja to wiedziec? jesli nie czujesz sie gotowa na seks, to mu o tym powiedz, jeszcze na pewno trafi Wam sie okazja na male co nieco, moze nawet lepsza, niz teraz (pewnie gowniarstwo sie schleje i bedzie spalo w domu pokotem 15 osob, i gdzies tam Wy w tle uprawiajacy seks, no full romantico, nie ma co).

Gość Dziewczynaaa18
ty w*********j ! cos Ci nie pasuje to nie udzielaj sie tu . to moj temat wiec zegnam papa kochanie :D

Gość gość
Ona ma mentalnie 8 lat i chyba trzeba podjąć decyzje za nią :O Nie, nie pozwalamy ci uprawiać seksu bo jeszcze przekażesz dalej swoje kretyńskie geny :D

Gość Dziewczynaaa18
oczekujesz? sama nie wiesz tak naprawde, czego chcesz, i jacys obcy ludzie maja to wiedziec? jesli nie czujesz sie gotowa na seks, to mu o tym powiedz, jeszcze na pewno trafi Wam sie okazja na male co nieco, moze nawet lepsza, niz teraz (pewnie gowniarstwo sie schleje i bedzie spalo w domu pokotem 15 osob, i gdzies tam Wy w tle uprawiajacy seks, no full romantico, nie ma co). ..................................................................................................... bedzie malo osob i tylko ja zostaje na noc i nie schlejemy sie

Gość ZUZAlol
Autorko, może po prostu od razu ustalcie, że jutro nie bedziecie się kochać i unikaj takich sytuacji. jeśli mu na Tobie zalęzy to Cię zrozumie. Nie myśl, że jak mu odmówisz, to bedziecie źle się z tym czuć. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, czy chcesz już uprawiać seks czy jeszcze chcesz poczekać. Bardzo dobrze że myślisz o podwójnym zabezpieczeniu, ale pamiętaj że 100% pewności i tak nie bedzie. Oczywiście możesz się zdecydować na seks, ale musisz zdawać sobie sprawę, że ciąża może się pojawić i żeby potem nie panikować, tylko wziąć za to odpowiedzialność.

Gość Dziewczynaaa18
Ona ma mentalnie 8 lat i chyba trzeba podjąć decyzje za nią pechowiec.gif Nie, nie pozwalamy ci uprawiać seksu bo jeszcze przekażesz dalej swoje kretyńskie geny smiech.gif ............................................................... masz jakis bol d**y ?haha bo pewnie jestes jakas maszkara ktorej nikt nie chce i jutro bedziesz miala kolejny nudny wieczor w samotnosci i zazdroscisz czegos zalosne ulyzlo wszystkim ? hahha bo mam was gdzies i wasza opinie

Gość Dziewczynaaa18
Autorko, może po prostu od razu ustalcie, że jutro nie bedziecie się kochać i unikaj takich sytuacji. jeśli mu na Tobie zalęzy to Cię zrozumie. Nie myśl, że jak mu odmówisz, to bedziecie źle się z tym czuć. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie, czy chcesz już uprawiać seks czy jeszcze chcesz poczekać. Bardzo dobrze że myślisz o podwójnym zabezpieczeniu, ale pamiętaj że 100% pewności i tak nie bedzie. Oczywiście możesz się zdecydować na seks, ale musisz zdawać sobie sprawę, że ciąża może się pojawić i żeby potem nie panikować, tylko wziąć za to odpowiedzialność. ....................................... DZIEKUJE

Gość ZUZAlol
Nie ma za co. Ni eprzejmuj się tymi wszystkimi negatywami tutaj, bo oni sami nie wiedzą co piszą. Jak dziewczyna uprawia seks w wieku 18, 17 lat, to k..., a taka ja TY- co się zastanawia- to też źle, bo uważają, że masz rozum 8 latki. A ja Pytam? Lepiej żeby autorka zastanawiałą się teraz czy po fakcie? Zastanówcie się nad swoimi durnymi komentarzami.

Gość gość
Tym tekstem właśnie ostatecznie się pogrążyłaś i udowodniłaś wszystkim, że nie dorosłaś do seksu :D Widzisz, ja umiem rozmawiać ze swoim facetem i rozpoczęliśmy współżycie gdy ja byłam gotowa, a nie wtedy gdy chata była wolna, a ja nie potrafiłam powiedzieć 'nie' 🖐️ x x x I tak ją pewnie jutro przeleci, bez zabezpieczenia i w niedziele założy temat w innej kategorii 'Czy mogę być w ciąży?!?!?!!?!" :D

Gość Dziewczynaaa18
zuza duzo mi pomogla Twoja wypowiedz ;] nie przejmuje sie , nie ma czym .Ludzie lubia sie wyzywac na innych :D mysle ze jutro nic miedzy nami nie zajdzie i tak bedzie najlepiej

Gość Dziewczynaaa18
I tak ją pewnie jutro przeleci, bez zabezpieczenia i w niedziele założy temat w innej kategorii 'Czy mogę być w ciąży?!?!?!!?!" smiech.gif ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, predzej Ty ;]

Gość Dziewczynaaa18
wiecej nie mam zamiaru tu pisac.

Gość ZUZAlol
Prawdą jest to, że trzeba musisz porozmawiać ze swoim facetem, bo nie może być tak, żę zrobisz to, tylko dlatego, że chata bedzie wolna. Można fajnie bawić się też bez seksu. Najważniejsze, żeby to było zgodne z tym co Ty czujesz i czego chcesz. Nie ma się do czego spieszyć.Oczywiście nie namawiam, żebyś też bardzo długo czekała, ale tak jak napisałam wcześniej- lepiej się 10 razy zastanowić przed, niż później żałowąc pewnych decyzji.

Gość Dziewczynaaa18
no tak masz racje Zuza tez tak uwazam

Gość gość
tez mysle ze ja jutro przeleci w d**ala pewnie tez bo nie bedzie chaiala go urazic i mu pozwoli ::DD::D

Gość Dziewczynaaa18
przeleciec to ktos moze Ciebie jak chcesz :D Zegnam wszystkich

Gość ale czego Ty od nas
wyszlo szydlo z worka, jestes po prostu glupia, niedojrzala, histeryzujaca idiotka. Najpierw zakladasz temat, a potem wyskakujesz z pyskiem "a w d***e mam wasze zdanie! a c**j wam do tego!" - to po cholere zakladasz temat, niedorozwoju? :O jak dla mnie to mozesz sie dac bzyknac byle komu, madrzejsza i tak sie nie staniesz, a jak nie potrafisz powiedziec swojemu chlopakowi 'nie', to twoj problem, tylko potem nie przylaz na forum z placzem 'on mnie namawial na seks, ja sie zgodzilam, chociaz nie chcialam, a na drugi dzien on ze mna zerwal'. do przedszkola sie nadajesz ze swoim stopniem rozwoju emocjonalnego, a nie do zwiazku. I mozesz teraz dalej na mnie szczekac, i tak to ja mam racje, a ty jestes mala siksa, ktora trzesie d**a, ze jak sie nie rozkraczy na zawolanie pana i wladcy, to zostanie sama. Adios, durna gowniaro.

Gość gość
Mala nie sluchaj nikogo rznij sie smialo bo jeszcze tylko tyle ci zostalo,

Gość Dziewczynaaa18
Sama mozesz byc niedorozwojem Twoje wypowiedzi staczaja sie na coraz wieksze dno Myslisz ze mnie to ruszy?smieszna jestes Musisz miec bardzo nudne zycie i probujesz to odmic na innych w internecie Pilnuj swojej tlustej d**y haha Nic nie wiesz o mnie ani o moim chlopaku wiwc nie obrazaj nas Chcialam napisac wiecej ale odpuszcze juz Zreszta moj wujek mial niedawno wypadek i w d***e mam Ciebie i to cale forum NARA Miej bol d**y dalej

Gość kljghjkmkjfkldl
ALE TY JESTES POJ... ANA!!!

Gość gość
Faceci myślą że jak są urodziny, sylwester czy inne święto to seks się należy :P