Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara malutka

małe wcale nie jest piękne

Polecane posty

Gość stara malutka

Ze male jest piekne i nie ma sie czym przejmowac to powie ci tylko taka ktora ok z tym niskim wzrostem wyglada. Ja tez jestem niska, mam 152 cm, ale niestety mam nieproporcjonalna budowe, krotkie masywne nogi,szerokie łydki, duzy tylek. Figure mam po mamie (177 cm), ktora z nia wyglada fajnie, wzrost zas po babci (ktora i tak byla troszke wyzsza ode mnie). Niestety taka kombinacja mi sie trafila, nic z tym nie zrobie. Dodatkowo mam bardzo dziecinna twarz, wygladam jak dziecko. Nikt nie traktuje mnie powaznie, chlopaka nigdy nie mialam, kiedy bylam nastolatka to bylam przy kosci, i wtedy rowiesnicy sie mna nie interesowali, potem sie duzo odchudzilam, i trzymam nowa wage caly czas, ale teraz nie wzbudzam zainteresowania u osob powyzej 20 roku zycia. Mam 29 lat, nikt nie traktuje mnie powaznie, w pracy zawodowej jest to megautrudnieniem. Wiec niestety niski wzrost jest utrudnieniem, i cieszyc sie nim moga osoby ktorym to pasuje. Mnie jest zal tego co mnie juz ominelo w zyciu, i tego czego nigdy miec nie bede. Rodziny, dzieci. I tak, bardzo chcialabym byc wyzsza.

Gość gość
152 to skrajnie niski wzrsot, nie dziwie sie ze ci z tym zle,ja jestem mala (162 cm 45 kg wagi) bo drobna ale glowa do gory, nie tykko to jest wazne w zyciuu

Gość gość
przesadzasz, ja mam wlaśnie te 177 i też mi to nie pasuje. wzrost nie jest problemem.

Gość gość
Pocieszajcie się dalej kobieta o wzroście 177 to nieproporcjonalny babochłop i platfus.

Gość gość
a 165 to nadal jest wzrost niski czy już średni?

Gość gość
co mialas ze statystyki?

Gość stara malutka
ja chciałabym miec chociaz 160 cm. Chcialabym byc w zyciu codziennym traktowana jak dorosly czlowiek, dorosla kobieta.

Gość KRÓL_FANTOM_OF_GENIUS
Kobieta ma mieć od 168 do 173 inaczej jest nieproporcjonalna bo niższa ma króciutkie nóżki jest karakanem a wyższa zazwyczaj garbi się jest nieestetyczna niekobieca ma duże stopy i łapska. Fu.

Gość gość
No sorry ale ja mam długie nogi więc s********j 50,6% ciała, ćwoku nieumyty

Gość gość
Nie odpisywac temu zjebowi na gorze. On prowokuje.

Gość gość
Jesteś maluteńka, możesz dodać sobie 6 cm, nawet nikt nie zauważy, zawsze to coś, ale nie łam się z tego powodu, też mi groził niski wzrost, idiotka lekarka zdiagnozowała u mnie niskorosłość, pamiętam że czułam się taka malutka, ale każdy to we mnie lubił, postaraj się nabrać dystansu i zobaczysz że problem z czasem stanie się nieistotny

Do tego kobieta poniżej 168 w szpilkach wygląda komicznie i groteskowo takie dwa badyle wystające z bucików.

Gość gość
a jakie masz gabaryty? Chudość wydłuża, może warto oddać się sportowi, endorfiny wzrosną i poczucie wartości :-)

Gość lejdy in blu
malutka zacznij chodzić na basen i w miare możliwości podciągać się na drążku (w sklepie sportowym kupisz, taki na futryne) zyskasz po paru miesiącach kilka centymetrów.

Gość gość
Niestety drogie panie fantom może i prowokuje ale w tym przypadku akurat ma rację wpiszcie sobie niska na koturnach w wyszukiwarce i zobaczcie jak to idiotycznie wygląda. Dziewczynka pozująca na kobietę i to dziewczynka z kompleksami.

Gość stara malutka
Dziekuje za slowa wsparcia. zal mi siebie, tego jak moje zycie przez niski wzrost wyglada, rozni sie od zycia wyzszych ludzi. W szpilkach, obcasach, koturnach chodze jak najczesciej, i faktycznie czesto sie spotykam z opinia ze przy tak krotkich nogach to dobrze nie wyglada.

Jasne...Zyska parę centymetrów. Chyba bólu w stawach. Wzrost jest zapisany w genach i żadne wiszenie na drążku i pływanie nie pomoże jej go podnieść. Do tego jeśli ma ponad 15 lat to na 90% nasady kości się zamknęły jeśli powyżej 18 to na 100% bo kobiety kończą wtedy dojrzewać. Nawet kuracja hormonem wzrostu jej nie pomoże. Pozostanie karlicą.

Gość Co za bzzdury
Dodaj sobie pare centymetrów obcasem, noś dobrze skrojone spodnie optycznie wydłużające nogi, zrób fryzurkę i makijaż dodający lat, zrób ze swojego młodego wyglądu atut. 152 cm to kobietka niska, ale nie karlica przecież! Nie ma to jak robić z siebie kalekę na własne życzenie :O

Gość gość
Nie wiem po co się wtrąca, autorka ma zaakceptować wzrost a nie ubierać JC 14 cm ;-) Także spokojnie

Gość gość
A jak dla mnie to jesli niska ma ladne, szczuple, zgrabne nogi to ladnie wyglada w koturnach :)

Gość stara malutka
Kilka cm w moim wieku? to mozliwe? gabaryty? niestety tak jak pisalam, mam masywna budowe, krepa. mam dzieciece ksztalty, jestem taka "pulchniutka", pomimo zrzucenia duzej ilosci kg to mi zostalo. Chudosc? chuda niestety nigdy nie bede

Gość gość
Król c**j wie bo akurat układ kostny do około 31 albo 33 roku życia, już nie pamiętam a nie chce mi się teraz powtarzać biologii Możesz kupić ładne koturny i do tego długa suknia, ślicznie to wygląda, ale ogólnie masz zaakceptować siebie i przestać się dołować

Gość gość
No wlasnie ja nie wiem jak mozna wyzywac kogos od karlic skoro ona nie ma wzrostu osoby, ktora choruje na karlowatosc. To jest okrutne i nie nalezy przypisywac takiego wzrostu do tej choroby bo niektorym moze sie zrobic przykro...

Gość stara malutka
Spokojnie, nie ma sie co denerwowac, nie takie okreslenia w zyciu juz slyszalam.

HAHAHA i proszę cóż za hipokryzja kobiety zakładają tematy że facet poniżej 180 to karzeł że takich powinno się mordować, że nie zasługują na życie. Mam przytoczyć? Ale jak już wam się coś powie to prawda w oczy kole. HAHA święte krowy.

Gość gość
król fantom - założę się że sam jesteś kurd*plem, inaczej by cię tak nie bolało że kobieta jest taka wysoka :D niestety, z twoim wzrostem i bezmózgowiem nie będziesz miał wymarzonej laseczki. Ani nawet paszteta.

Gość stara malutka
Przepraszam, ale ja nikogo nie wyzywam, wiec nie rozumiem o co ci chodzi w moim watku?

Ta osoba która napisała, że nasady kości zrastają się w 30-33 roku życia. Gratuluję. Mamy masę kobiet które rosną po 20 a zwłaszcza 30 roku życia :D nawet po 50.Żaden szanujący się facet NIE SPOJRZY na kobietę która ma tyle wzrostu. NIE MOJA WINA ŻE NIE POCIĄGAJĄ NAS NISKIE KOBIETY Z KRÓCIUTKIMI NÓŻKAMI I WYSOKIE BABOCHŁOPY.

Gość gość
Krol fantom ty masz jakies zaburzenia psychiczne. Skad wiesz, ze akurat osoby wypowiadajace sie w tym temacie zakladaly prowokacje o niskim wzroscie facetow?

Gość gość
Jeszcze się przyznajesz jaki głupi jesteś i te chore prowokacje cię biorą? 180 cm to jest wysoki gość, 175 to średni ale do niskiego to mu jeszcze brakuje, znam super faceta o wzroście 163 i żyje i ma się świetnie i on faktycznie jest niski