Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile 2 osoby dorosle musza wydac miesiecznie aby w miare zdrowo i dobrze zjesc

Polecane posty

Gość gość

aby to nie byly najtansze posilki typu makaron za 1 zl z cebula smazona a nastepnego dnia rosol na kosciach tylko normalne posilki, 2 razy w tygodniu dobra ryba, duzo warzyw, dobre w miare mieso liczac z woda mineralna herbata kawa oczywiscie, malo slodyczy i malo alkoholu, z 3 piwa tygodniowo bez wyjsc do restauracji

Gość gość
1000-1500 bez szalenstw

Gość gość
hmm 1500 zł- dwie osoby

Gość gosc 1
1500? to co wy jecie? szynke 50 zl za kg? codziennie lososia, dorsza z salatami a na kolacje pieczonego pstraga lub wolowine z 10 rodzajami warzyw?

Gość 1500 zł bez jaj
Za ryby, dobre jakościowo mięsa, warzywa, owoce, przedniej jakości kawę, herbatę, dobrą wodę? 2,5-3 tys. wg mnie

Gość acacacac55
mamy na zycie lacznie 1.800zl z tego trzeba oplacic wszystkie rachunki,zebrac kase na opal na zime min 4 tys(ogrzanie domku) troche na paliwo ,moze 2 flaszeczki na drinki w miesiacu.a reszte na zycie.i glodni nie chodzimy!STARCZA!!!!

Gość 1500 zł bez jaj
A Ty nie jesz szynki za 50 zł za kg? bo ja, jesli już, to tylko taką

Gość gosc 1
3 tys na dwie osoby? no niezle..codziennie kaczka pieczona z borowkami...mmm, jagniecinka, salaty , na deser najdrozsze lody ...kogos tu poniosla wyobraznia :P?

Gość 1500 zł bez jaj
Tyle że autorka nie pytała, czy da się przeżyć za niewielką kasę jedząc byle co. Pytała ile wydaje się na zdrowe jedzenie :O

Gość gość
Nic nie musisz wydawac ,jezdzi do tesciow tam cie nakarmia, tak robi moj po zal sie boze szwagier ,codziennie ma darmowe obiadki.

Gość gosc 1
No ja nie jem szynki 50 zl za kilogram bo mam kuzyna co widzial jak takie szynki sa robione. Owszem, lepsze sa od tych za 15 zl za kilogram, zdecydowanie ale nadal jest w nich chemia:) Ja kupuje od sprawdzonego gospodarza ze wsi, same czyste mieso, nie kupuje syfu ze sklepu a i jajka tylko od kur z wolnego wybiegu od cioci:)