Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taktórapragniedziecka

Czy to możliwe że nie zaszłam w ciążę

Polecane posty

Gość taktórapragniedziecka

Mam 22 lata ,mój narzeczony ma 24 lata. Pół roku temu odstawiłam tabletki antykoncepcyjne. Od razu potem poszłam do ginekologa,powiedziałam mu ze pragne dziecka ,dał mi FOLIK . Od tego czasu mineły 3 miesiace..foliku nie zażywałam regularnie. Od 3 miesiecy uprawiamy z chłopakiem sex bez zabezpieczenia,codziennie !! nawet 2 razy dziennie się zdarzy..chłopak spuszcza mi się w środek za każdym razem..dziś dostałam okres.. czy coś jest nie tak ?? jak to mozliwe ze przez 3 miesiace uprawiemy sex codziennie bez uwazania i nic nie ma ; (

Gość gość
Następna psychiczna. :o Zdrowa para podczas pełnego stosunku w dni płodne ma aż 25-30% szans na zajście w ciążę.

Gość gość
Jak nie zajdziesz po roku starań to MOŻE zrobią Ci badania.

Gość gość
Jak w ciągu roku nie zaciążyc to bedzie problem.Daj sobie spokój z seksem bo twój narzeczony za dużo jest forsowany i brak mu plemników.

Gość gość
nie uprawiaj seksu codziennie. Bo plemniki po ktorysms razie sa po prostu juz nie tak mocne :) Zaplanujcie sobie mila kolacje 2-3 razy w tygodniu i wtedy działajcie :) Bez stresu, bez myslenia o tym, po prostu cieszcie sie sobą, i daj też facetowi się zregenerować, by wystrzelił tylko najmocniejszymi kolegami ;)

Gość gość
i zażywaj ten folik jak nie chcesz żeby dziecko się urodziło np. z rozszczepem kręgosłupa