Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak mnie krytykuje

Polecane posty

Gość gość

Zaczne od tego jak wyglądam i jaka jestem .. jestem brunetką o długich włosach, około 170cm wzrostu, szczupła, troche blada skóra ale lepiej mi tak niż gdy jestem opalona:)zielone,podkreślone oczy i duże usta. Łatwo dogaduje się z ludźmi, mam poczucie humoru ale jestem też dość romantyczna wobec osoby którą kocham. I owszem, mam chłopaka na którym bardzo mi zależy, ale niedawno usłyszałam coś, czego nigdy nie chciałam słyszeć! Mianowicie to moja druga połówka zaczęła mnie porównywać do pewnej dziewczyny. Uznał, że ma 'lepsze' piersi(całe w rozstępach), lepszą figure(na całym ciele celulit i na brzuchu fałdki), a na dodatek, że jest ładniejsza i na pewno wiele chłopaków ją woli(miała tylko jednego). Może i to błahostka, ale jednak nie lubię gdy ktoś kto wydaje mi się być najbliższy, porównuje i krytykuje mnie tak. Mam kompleksy, ponieważ kiedyś byłam odrzucona przez ludzi ze względu na otyłość, jednakże teraz schudłam i 4 lata trzymam się świetnie :) regularnie ćwiczę i zdrowo się odżywiam, oczywiście też dbam o siebie. Więc dlaczego tak zrobił ? Dlaczego mnie krytykował? Co wy o tym myslicie ? jak mu pokazać, ze tak nie jest?

Gość gość
Tak Ty jesteś najlepsza, najpiękniejsza... Skoro tak powiedział tak musi być, nie Tobie to oceniać. Ps. Ja bym kopnęła frajera w d**ę.