Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ona_szalonaM

Czy tatusiowie ciągną z cyca

Polecane posty

Gość gość
Ja miałam tak raz że dziecko jesc nie chciało i zatkały mi sie kanaliki .Piers spuchła bolała więc partner próbował pomóc bo nie miałam laktatora i ssał mi ta piers i w końcu pusciło i omało sie sie nie zachłystnał .A tak to nie nie pił ale wtedy tak powiedział że chciał spróbowac bo nigdy nie był karmiony matki mlekiem he he :)

Gość gość
ja rozumiem, że żaden facet nigdy nie ssał wam sutków nawet przed ciążami, bo to przecież ohydne i ssanie cycków jest dla dzieci i jak facet ssie babie suty,to jest chory.. ludzie są dziwni- lizanie genitaliów i wydzielin ich nie brzydzi, a mleko tak. kretynki.

Gość gość
Ja sobie w takiej sytuacji radziłam tak że ogrzewałam pierś bardzo ciepłym ręcznikiem (swieżo wyprasowanym) i lekko głaskałam pierś r****mi prostymi od podstawy aż po brodawkę i zawsze się odblokowała pierś. Mój mąż by nie tknął mlecznej piersi , oczywiście ustami bo ręka to jak najbardziej :).

Gość gość
akurat ssanie mleka z piersi przez doroslego faceta jest dosc perwersyjne

Gość gość
Najlepsza odpowiedz jaka widze przedmóco brawo !!!

Gość gość
Nie widzisz różnicy w lizaniu sutków bez mleka a z mlekiem? Bo ja tak i w życiu bym nie chciał zachłysnąć się mlekiem żony. Wasi faceci mają Syndrom niemowlaka a wy jesteście po trochu chore że przystawiacie dorosłych gości do waszych cycków .

Gość gość
Brawo dla tego co napisał ze lizanie genitaliów tez niby obrzydliwe he he

Gość gość
Ciekawe co bys zrobił , jakby zone bolało bardzo nie ssałbys to chyba nie łaczy Ciebie nic z nia - nie ma bliskosci między wami zachłystnął sie bo sie piers oblokowała i mleko pod ciśnieniem wyleciało głabie !!

Gość gość
Tacy faceci są zboczeni a ich zony nie wiele mniej bo godzą się na karmienie starych buców . Był kiedyś Taki program gdzie dorośli mężczyźni mieli potrzeby niemowlęce i płacili słone pieniądze za to by jakas kobieta ich przewijała , karmiła butelką , kładła spać itp a jeżeli ktoś tu pisze że facet chce spróbować mleka bo jeszcze nigdy nie pił to weźcie nie pieprzcie bo jak dla mnie to Taki sam zbok jak z tego programu a jego żonce to na rękę.

Gość ooooooooooooooooppppppppka
to może być bardzo podniecające dla obu stron,wy w ogole nie macie zmyslow,zimne ryby ,pozadanie ciala w waszym wypadku to jakas katastrofa ,zaplodnij mnie a potem wszystko fuuuuj

Gość gość
A jakbym powiedziała że gówno mi w d***e utknęło to co? Mój mąż który jest ze mną blisko miałby je wyssać i wsadzić w odbyt jęzora? Przeciez na zablokowaną pierś są inne szybkie i skuteczne metody (sama stosowałam ) a nie zaraz przystawiać pierś dorosłemu facetowi . Wiecie zboczone krowy, najlepiej przystawiać własne dziecko które ssie najskuteczniej bo do tego matka natura stworzyła mleko. Upierajcie się przy swoich zboczeniach że sa niby normalne, chore babska.

dobrze ze jestem kobieta ,nie mogłabym być z takimi babami jak wy ,zimne i obrzydliwe do tego wulgarne ,tak wole swojego zboczeńca:-)

Gość gość
Mnie kiedyś żona prosiła ale odmówiłem :D, nie wyobrażam sobie takich rzeczy a do zimnych ryb z żoną się nie zaliczamy i wszystko u nas jak najbardziej gorące ;). Nie wiem co bym pomyślał o gościu który chwaliłby się przy piwie że cmokał babskiego cyca i pił sobie jej mleko. Rzyg

Gość gość
ooooooooooooopppppppkaaabo lubisz te rzeczy i dlatego nie przeszkadza ci twój zbok bo jesteś taka sama. Swój na swojego trafił. Ja tego nie lubię i mój mąż też nie, my lubimy dorosłe igraszki a nie jakieś przystawianie się do cyca by popić mleczka :D

Gość gość
Mój partner własnie kazał mi napisać ,że jest zbok i jemu z tym dobrze he he he :P, a jeżeli ktoś uważa , że spróbowanie mleczka z kochanego cycusia to zboczenie to ma coś z głowa nie tak :P

imne ryby i koniec kropka:-)

Gość gość
mlesio z ukochanego cycusia :D No to masz dużego niemowlaka a nie prawdziwego faceta. Współczuję.

wy po prostu nie wiecie co to jest uwielbienie ciala ukochanej osoby nie seks seks to nic, totalne uwielbienie każdej czastki ciala namietnosc która spala i odbiera zmysły

Gość gość
"mleczka z ukochanego cycusia" hahaha slownictwo jak u 5 latka, dorosly facet pije mleko z piersi. ja pier, wam sie powinno te biedne dzieci pozabierac, jestescie jacys nienormalni i niedorozwinieci

Gość gość
Gościu co Ty wiesz o zyciu pszczół jak Ty w ulu nie byłeś .A co w takim układzie sadzisz o byciu faceta przy porodzie to tez niemowlak ??? Prawdziwy facet jak kocha nie brzydzi sie swojej kobiety i jej płynów chłopcze :)

Gość gość
Słuchacie wy mylićie pojęcia picia a spróbowanie mleka to zupełnie co innego .Okradanie swojego dziecka z mleka jak facet to robi na okragło to jest chore ale nie w jednorazowym przypadku zagalopowali sie co po niektórzy tu

Gość gość
uważam ze takie kradzieże powinny być zgłaszane i do pierdla

Gość gość
Napisałam mleczko nie mlesio czytaj ze zrozumieniem madralo :)

Gość gość
Za to sie nie idzie do pierdla , nawet połozne po cichu zalecaja żeby facet pomógł swojej kobiecie przy zatrzymaniu mleka .Jak zawodzi laktator czy masaże :)

Gość gość
a jeden tu nie pomogl a odmowil zonce,do pierdla jego wsadzmy za nieudzielenie pomocy:-)

Gość gość
ale nie zeby ssal i pil mleko idiotko tylko zeby rozmasowal jak sama nie umie

Gość gość
P********e hipokrytki i jakieś pedały, ciągniecie pały, spermę łykacie, faceci śluzy z c**y a cycek, brodawki, mleko to zboczenie... idiotki i idioci j****i :-)

Gość gość
kretynko, jak facet pije mleko z piersi to jest jakis niedorozwiniety emocjonalnie, na etapie niemowlaka sie zatrzymal

Gość gość
Sama nia jestes maswz dziecko przezyłaś coś takiego .Wiesz jaki ból jest jak jest zastój mleka kazdy dotyk piersi boli a Ty o masazu mówisz sadystka

Gość gość
widze ze temat wzbudza wyjątkowo welkie emocje:-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować