Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawicowa dziewczyna

Do ludzi z prawicy

Polecane posty

Gość prawicowa dziewczyna

Do ludzi prawicy: Korwin, Ziemkiewicz, Kaczyński (tak, pan też), Józwiak, Rydzyk (mimo wszystko jest jakaś iskierka nadziei w tym radiu), Macierewicz (gospodarczo poglądy do kitu, ale chociaz służby sie go boją i dobrze, taki człowiek też się przyda), Kurski, Ziobro, ludzie z PJN, radio kontestacja (wiem, że panowie nie lubią jak ich sie porównuje do prawicy, ale czy ważne jest nazewnictwo, w końcu o jedno chodzi), Giertych( chyba czas skończyć tę dziwna przyjaźń z Sikorskim, szacunek ludzi nie jest tego wart panie mecenasie) , LPR, Szeremetiev, Solidarni 2010, Solidarność Walcząca, Młodzież Wszechpolska, ONR, Paweł Chojecki, inni ludzie z UPR i Nowej Prawicy, Marek Jurek, Ludwik Dorn i wiele, wiele innych, których tutaj nie wymieniłam, Wipler, Gowin! Kochani! Musimy razem pracować dla dobra tego kraju. Nie możemy udawać, ze nie ma zagrożeń. Wiem, że są sytuacje, które nas dzielą i poglądy, które nie zawsze są takie same. Musimy zdać sobie sprawę z tego, że ludzie maja dosyć tych rządów. To widać na ulicach (różnego rodzaje marsze). Chciałabym prosic o zgodę miedzy organizacjami, które walczą o wolność i którym nie obce są prawicowe poglądy. Musimy docierać do szkół, uczelni, miejsc pracy, ale przede wszystkim do tego pojedynczego człowieka. Bo dla nas liczy się człowiek. Wiem, że są sprawy, które nas łączą i dlatego powinniśmy to wykorzystać i pokazać, że prawica mimo różnych poglądów potrafi działać wspólnie na rzecz Polski. Szczególny Apel kieruję do Prawa i Sprawiedliwości i prezesa Jarosława Kaczyńskiego: Macie tę przewagę nad innymi organizacjami prawicowymi, że jesteście w parlamencie i poprzez głosowanie możecie pokazać, że bronicie wolności, niepodległosci i spraw Polski. Nie głosujcie tak jak reszta. Hałasujcie tyle ile się da. Jeśli jednak będziecie głosować tak jak tamci, to stracicie szacunek ludzi i cięzko będzie go wam odbudować Powinniśmy stworzyć jeden wspólny blok (niekoniecznie wyborczy) tak, aby każdy w tym bloku był odpowiedzialny za co innego. Najważniejsza jest jednak współpraca. Sami nic nie wygramy i nie ugramy. Musimy odzyskać to co zostało utracone Dziękuję za uwagę i mam nadzieję na szeroką współpracę Wioletta

Gość gość
Kaczyński to zadeklarowany socjalista oraz więcej innych błędów w twojej deklaracji..

Gość przemol
kurski? kaczyński? ziobro? giertych? prawica????? dziewczyno - podszkol się w myśleniu - od kiedy socjaliści-etatyści to prawica??? :O

Gość anntoninna
Faktycznie, autorka wrzuciła zbyt wiele nazwisk do jednego 'prawicowego' wora. Część organizacji prawicowych o podobnym spojrzeniu na świat połączyła się w Ruchu Narodowym. Ale nie da się wrzucić wszystkich razem. Problem prawicy polega na tym, że tutaj ludzie są oczytani i każdy myśli samodzielnie, więc trudno jest przyjąć jeden kierunek w wielu sprawach. To nie to, co lewaczki, którym zależy tylko na związkach partnerskich i braku uboju rytualnego -.-

Gość profesor Damian Damięcki
chwileczkę - jestem prawicowcem z krwi i kości i jestem ZDECYDOWANIE przeciwny znęcaniu się nad zwierzętami przy ich zabijaniu. może w ogóle przywróćmy eksperymenty na zwierzętach - co to taka lobotomia na jakimś tam psie czy małpie :O

Gość anntoninna
Ja też nie uważam, żeby znęcanie się nad zwierzętami było właściwe, jednak nie sądzę, żeby w dobie zapaści gospodarczej, masowej emigracji ludzi z kraju i dużego bezrobocia była to najważniejsza sprawa w tej chwili. Moim zdaniem ludzie są ważniejsi od zwierząt.

Gość gość
najwazniejsze zeby nie dokonywac lobotomii na malpach:D:D

Gość sourita
jestescie polska ciemnota i bydlem , a ta dziewczyna ma otwarte oczy na to co sie dziejew tym kraju i rozumie to, a wy matoly nic

Gość gość
Sourita - właśnei pogrążyłaś się doszczętnie :D

Gość gość
Dziewczyna sobie wypila pifko z kilkoma studencikami, jeden pewnie byl od korwina, a drugi z onr. Musieli sie zachowywac halasliwie, to teraz ja nachodza te niezwykle glebokie refleksje:D

Gość sourita
polska zakompleksiona ciemnota, oglada tvn i nadal nie rozumie, ze to media sponsorowane przez lewice pod protektoratem putina i angeli. ten narod jest nic nie wart

Gość anntoninna
Sourita, jeśli dla Ciebie ten naród nie jest nic wart, to zawsze możesz wyjchać gdzieś, gdzie naród jest bardziej wartościowy. Proszę o jedno: nie szkodź. Btw, zgadzam się, że mainstreamowe media są lewackie, bez wyjątku, jednak jako zadeklarowany narodowiec nie mogę pozwolić na obrażanie moich Rodaków.

Gość gość
pisanie o polskiej zakompleksionej ciemnocie jest prawicowe?

'dziewczyna' nie ma pojęcia o prawicy. radziłbym posłuchać http://www.youtube.com/results?search_query=michalkiewicz+prawica+lewica to najlepsze definicje prawicy i lewicy PISiory to socjaliści, tyle że pobożni toż samo wyrzutki z pis MW to typowi etatyści, to samo RM :O

Gość makemakee
profesor Damian Damięcki: To kto wg Ciebie jest prawicowy?

Gość gość
No jak mozesz w ogole takie pytania zadawac?:D "Krul" jest tylko jeden

Gość gość
Wiwat liberały, won z prawicą

posłuchaj co mówi Stach sama sobie odpowiedz - to nie jest trudne

Gość makemakee
Ok, rozumiem. Socjalistką nie jestem (dwa najgorsze systemy totalitarne powstały z socjalizmu) to też nie uważam, żeby totalna wolność jaką proponuje Korwin była pomysłem trafionym, a co więcej - możliwym do wykonania.

Gość A ja mówie znów
J e b a ć prawice

Prawda jest taka.Do kosciola na kolanach nie bede chodzic.Kaczynski to cwiercinteligent,zapatrzony w bozka a nie w zycie.Mikke-juz go nie lubie,bo autyzm przyslonil mu realistyczne spojrzenie na swiat.Giertych urwal sie z lancucha i umoralnia.Donald robi wszystkich w buc...a. Wszyscy sie odgrazaja go.wno robia. Najbardziej na czym mi zalerzy,to to zeby zwierzeta mialy godziwe zycie :P