Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość marysia ogórek

ja ja ja ja kocham was

Polecane posty

Gość marysia ogórek

Nowa ja, nowe życie Muszę dać z siebie każdego dnia jak najwięcej. Żaden dzień nie może być zmarnowany. Zawsze trzeba coś robić. Nie można stać w miejscu. Muszę żyć dla Boga, dla Polski również, bo jest w potrzebie i zabijają tutaj. Nie mogę się bać. Muszę czytać Biblię i dać Jezusowi prowadzić moje życie. Niech będzie Panem mojego życia. Cele na ten miesiąc: 1) Bóg jako Pan mojego życia  więcej chodzić do kościoła, więcej się modlić, czytać Biblię 2) Studia uczyć się na poprawki  uczyć się codziennie 3) Sara  coś z tym zrobić. Muszę zawierzyć tę sprawę Bogu 4) Praca  znaleźć coś na weekendy, mogą być też ulotki, inwentaryzacja, ale dopiero po zdaniu całego semestru/całej sesji 5) Firma  zaangażować się w jej powstanie i pracować na jej rzecz 6) Artykuły  napisać kilka artykułów dla upr – u ( raz w tygodniu piątek i od razu wysyłać  wszystko co przychodzi mi do głowy ) 7) Instytut  zaangażować się w jego powstanie i pracować na jego rzecz 8) Sprzątanie  sprzątać regularnie 9) Ojciec  pomóc mu najbardziej jak tylko się da, zawierzyć sprawę Bogu 10) Angielski, rosyjski, niemiecki  często uczyć się tych języków, w wakacje jeszcze więcej 11) Komputer  zbierać na laptopa 12) Oszczędzać  zrobić sobie analizę i plan finansowy i oszczędzać tak jak jest w osobnym dokumencie 13) Dbać o siebie  zaplanować wizytę u kosmetyczki, fryzjera i dentysty 14) Kupowanie  kupić, 2 pary spodni (jedna para czerwone, drugie jeansy ciemne), sweter rozpinany, strój wizytowy, rajstopy ciemne, spódnice czarną długą, sukienkę dzianinową

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować