Gość marysia ogórek Napisano Sierpień 3, 2013 Nowa ja, nowe życie Muszę dać z siebie każdego dnia jak najwięcej. Żaden dzień nie może być zmarnowany. Zawsze trzeba coś robić. Nie można stać w miejscu. Muszę żyć dla Boga, dla Polski również, bo jest w potrzebie i zabijają tutaj. Nie mogę się bać. Muszę czytać Biblię i dać Jezusowi prowadzić moje życie. Niech będzie Panem mojego życia. Cele na ten miesiąc: 1) Bóg jako Pan mojego życia więcej chodzić do kościoła, więcej się modlić, czytać Biblię 2) Studia uczyć się na poprawki uczyć się codziennie 3) Sara coś z tym zrobić. Muszę zawierzyć tę sprawę Bogu 4) Praca znaleźć coś na weekendy, mogą być też ulotki, inwentaryzacja, ale dopiero po zdaniu całego semestru/całej sesji 5) Firma zaangażować się w jej powstanie i pracować na jej rzecz 6) Artykuły napisać kilka artykułów dla upr – u ( raz w tygodniu piątek i od razu wysyłać wszystko co przychodzi mi do głowy ) 7) Instytut zaangażować się w jego powstanie i pracować na jego rzecz 8) Sprzątanie sprzątać regularnie 9) Ojciec pomóc mu najbardziej jak tylko się da, zawierzyć sprawę Bogu 10) Angielski, rosyjski, niemiecki często uczyć się tych języków, w wakacje jeszcze więcej 11) Komputer zbierać na laptopa 12) Oszczędzać zrobić sobie analizę i plan finansowy i oszczędzać tak jak jest w osobnym dokumencie 13) Dbać o siebie zaplanować wizytę u kosmetyczki, fryzjera i dentysty 14) Kupowanie kupić, 2 pary spodni (jedna para czerwone, drugie jeansy ciemne), sweter rozpinany, strój wizytowy, rajstopy ciemne, spódnice czarną długą, sukienkę dzianinową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach