Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie widziałem dupy która by nie leciała na roboli

Polecane posty

Gość gość

Budowlańców i tych innych p***bow. Są tacy k***a opaleni masywni jacyś i mają niski body fat

Gość gość
Hm, bez obrazy, p*****m to jestes chyba Ty... To normalni ludzie, fizyczni pracownicy, ktorzy tez chca byc szczesliwi... Ktora odeszla od Ciebie do 'robola'? P.S. Ja 'nie lece na roboli', dla mnie to wiekszosc za czesto pije, przeklina, bywa spocona, wulgarna... Ale to tylko moje skromne zdanie. :)

Gość gość
Do szmaty powyżej ^^^^^ Wypinasz się obecnie kafelkarzowi czy murarzowi?

Gość gość
chodzą w przepoconych lumpach, śmierdzą i pierdzą, nie mówią po polsku.

Gość gość
co znaczy robol - każdy pracuje ( no prawie :classic_cool: ) a jednak ...biała koszula ....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość gość
:D:D:D:D Niski body fat.

Gość gość
03.08.13 Dobra,dobra. Jakby cię wziął taki od tyłu to byś miała 4 orgazmy raz za razem.

Gość gość
Sytuacja idealna dla kobiety to sytuacja w jakiej fizyczny dobrze zbudowany pracownik bierze ją ostro od tyłu a inteligencik z przody zabawią ją poetycko ułożonymi anegdotami i sentencjami o prawdziwej miłości. :classic_cool:

Gość gość
Znam wielu kozaków w garniturach którzy szpanują kasą i robotą na stanowisku a ich partnerki to można ze ścianą pomylić takie są nijakie.Jeszcze się w dodatku tamci przechwalają ile to nie mieli kobiet a jak przyjdzie co do czego to się okazuje że mieli dwie.Jedną obecną i drugą jaką Jadzie albo Kazię poznaną swego czasu w akademiku bądź na obozie.