Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezkataniepewnosc

Zależy mu chce być ale potrzebuje to przemyśleć

Polecane posty

Gość ciezkataniepewnosc

Witam wszystkich. Zacznę od skroconej wersji naszego zwiazku. Jestesmy dwa lata z soba od października 2012 mieszkamy razem. Klotnie byly jak w kazdym zwiazku ale najgorsza byla o moje niepoprawne relacje z jego jednego z rodzenstwem i jego brakiem wylewnosci. Czulam czasem ze on mnie nie akceptuje bo nie mowil mi prawie nic o uczuciach. Atmosfera narastala az dwa tygodnie temu w weekend wybuchla. Powiedzialam zeby sie spakowal i tak zrobil - wtedy powiedzial ze mu zalezy i wyszedl. Juz na nastepny dzien zalowalam - zadzwonila spotkalismy sie - mowil ze mu zalezy, ze mysli ze damy rade tylko chce czasu. Po tygoniu zadzwonilam i uslyszałam zalezy mi, chce by było dobrze, nie chce tego kończyć ale tydzień przemyśleń był na nie potrzebuje jeszcze przemyslec wszystko. Wariuje Wam powiem. Pisze do niego - odpisuje ale rozmawiac nie chce. Wytłumaczcie mi to jak moze komus zależec a nie chce tego naprawic tylko myslec - ile można już drugi tydzien jest :-(

Gość ciezkataniepewnosc
Dodam jeszcze ze mamy po 30 lat i nie rozumie takiego zachowania. Wiem ze zabolalo go to wyrzucenie ale mysle ze wszystko da sie naprawic jak zalezy komus a on tak mowi, ze mu zalezy.

Gość gość
hm jakbys stworzyla cieple gniazdko to by chciał wracac,jak było piekielnie to nie chce wracac kocha Cie ale zmeczony klimatem mało przyjacielskim,tak mysle.pretensje zle dzialaja a wszyscy to stosuja,mowic o uwagach spokojnie choć stanowczo ale atmosfera niech będzie kojaca w domu,skwaszona mine zastapic uśmiechem tak żeby chciało się wracac ,nie stosuj zadnych pretensji do niego teraz bo kotek się sploszyl sa inne metody by dostać to czego tak pragniemy:-) awantury wiadomo jak dzialaja

Gość ciezkataniepewnosc
Wiem tylko problem jest taki, ze on zastanawia sie nad sensem tego związku i boje sie jego decyzji. W tamtym tygodniu zapewnial w smsach ze damy radę, że chce by było dobrze a pozniej oznajmil ze dalej chce ale tydzień w przemysleniach skłaniał go do decyzji na nie ale jeszcze chce czasu. Skoro wtedy było na nie to co moze sie zmienic na plus.

Gość ciezkataniepewnosc
pomóżcie mi