Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZYTAM KAFETERIĘ

Polecane posty

Gość gość

a po co? a do czego jest mi to potrzebne? wzrok uporczywie skacze po literkach, odczytując myśli wykute w formującym się przez tysiące lat języku, *w* zmysły utrzymujące wszelkie instynkty na wodzy, skupione są na niebezpiecznie małej przestrzeni, pewnie mój przodek - pradawna małpa - podobnie odcinał się od świata iskając godzinami swoich małpich towarzyszy z pasożytów, albo wygrzebując łapczywie robaki z termiciego kopca, a przecież mógłbym uderzyć w mocniejsze tony, gibać się w zadymionym klubie, licząc na uprowadzenie przez transową rytmikę basowych głośników, w rytuale w którym samice odnajdują krótki pretekst do utrzymywania ciągłości lini naszego gatunku... czy to byłoby za mało? w ekstatycznym tańcu powrócić do momentu w którym pierwszy raz w oczach ludzkich odbijał się blask ujarzmionego ognia... ...bzdury, dyskoteka to nie miejsce szamańskich ceremonii, raczej cel ucieczki małp skrzywdzonych przez bardzo ekscentrycznego tresera cyrkowego... ** czuje jak kwas ortofosforowy zawarty w coli przeżera moje szkliwo, kiedyś wartość niewolnika oceniało się na podstawie stanu jego uzębienia, pewien holender namalował swoje najcenniejsze płótna gdy utracił już niemal wszystkie zęby.'.'.', dochodząc do meritum dzisiaj w ogóle nie dojdę! lecz jak zwykle wszystko pięknie zracjonalizuję, może nawet jakaś resztka blasku w tych mętnych oczach się ostoi... *

Gość gość
naśladowca Szukania dziury w całym?

Gość gość
nie znam człowieka

Gość gość
nie ma gość z kim się bzykać i żółć mu się wylewa

Gość gość
cienki ten naśladowca, do oryginału daleeeekooooo

Gość gość
taki poemat a nawet się nie podpisał

Gość gość
to mówiłem ja. Jarząbek

Gość gość
Ludzie którymi się inspiruję są trupami. Nie wykluczone, że z kolegą którego to miałbym naśladować, mamy wspólne lektury: Rimbauda, Eliade, Herberta, Kafkę, Jesienina, Wata, Becketta, i tak dalej... do nich faktycznie bardzo mi daleko, jestem tylko chamem bez matury.