Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwertyyyyyyyy

smsy wysylane w stanie upojenia a potem nic

Polecane posty

Gość qwertyyyyyyyy

Witam wszystkich, mam pytanko. Poznalam faceta, lat 30. spalismy ze soba kilka razy, uklad typu f**kfriend. tylko moj f**kfriend w nocy,w stanach upojenia alkoholowego wysyla do mnie smsy z zaproszeniami w rozne miejsca - pyta czy np. dnia nastepnego pojdziemy np. do kina, albo czy wyjedziemy razem na wknd. a kiedy nadchodzi dzien nastepny milczy i sie nie odzywa. w koncu jestesmy znajomymi wiec moglby napisac cokolwiek - np. sorki za nekanie smsami w nocy, ale to nie bylem ja tylko vodka. albo cos w tym stylu. zaczynam myslec, ze jest dziwny i zniecheca mnie to do dalszej znajomosci.

Gość kjyhcttyckt
moze cie lubi i chcialby to wyrazic tylko jest niesmialy.

Gość gość
Bardzo podobnie jak mój, także ma 30lat, znamy się i mamy taki układ..i tylko pod wpływem alkoholu wychodzi z jakimiś propozycjami ale powiedział mi to ostatnio, że poprostu po pijanemu mu łatwiej, bo jest nieśmiały. A czy twój to Marcin?

Gość Hubba_Bubba
na bank jest pedalem :classic_cool:

Gość qwertyyyyyyyy
nie, nie marcin :) kuba ;) no ale ja chcac byc mila czasem mu odpisuje, ze ok mozemy isc - tak bardziej z kurtuzji bo w sumie mi nie zalezy - ale wiadomo trzeba byc milym dla swojego f**k frienda :) wiec nawet jak odpisze to on i tak potem milczy. jest to dla mnie dziwne i tego nie rozumiem :P

Gość gość
skoro kuba to czy jestes moze katowic ;)

Gość gość
Wiem, że dziwne :P też tego nie rozumiałam...ale wkońcy dotarło do mnie że on ma odwagę na takie propozycje tylko po pijaku, sam mi to powiedział.. Jak jest trzeżwy, to cisza... Niestety faceci są skomplikowani :P