Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona____24

chce wyjść za mąż

Polecane posty

Gość ona____24

chce już wyjść za mąż mieć dziecko rodzine... czemu mi sie tak do tego spieszy??? mam 24 lata

Gość gość
może mieszkasz na wsi, tam 24 lata to już stara panna

Gość ona__24
wszystkie gówniary juz idą do ołtarza z brzuchem a ja sie wstydze że jeszcze nie wychodze za mąż, mój chłopak chce za 2 lata, a jestem z nim już 3lata

Gość gość
ja mam 21 i tez bym juz chciala miec kogos na "stale" ale moze to przez to ze bylam w dlugim zwiazku (4lata) z planowanymi zareczynami i wspolnym zyciem, no ale coz, zycie nam kladzie klody pod nogi i sie rozstalismy. Teraz juz ponad pol roku jestem sama z jakimis przelotnymi zwiazkami (nawet chyba tego zwiazkiem nazwac nie mozna) i jest mi zle z samotnoscia

Gość gość
I do czego ci się tak śpieszy? Korzystaj z tego, że jesteś młoda, baw się, chodź z nim na imprezy, podróżuj. Jeszcze będzie miała całe życie na szorowanie garów i bawienie dzieci

Gość ona__24
mi sie oświadczył miesiąc temu ale gdy pytam o datę ślubu itd to sie wkurza, skoro sie oswiadczyl to i jakies ustalenia powinny byc, nie chce rodzic koło 30stki ;(

Gość gość
to szukaj innego i wyjdź, bo ten twój to nie chce się żenić jak widać. Jak tak reaguje, to tylko chce takiego układu bez zobowiązań.

Gość gość
to juz tak strasznie wyglądasz że 30 tka dla ciebie niewyobrażalna, pewnie jestes pasztetem rozbudowanym w wielką doopą i grubymi nogami-kołkami że tak bardzo chcesz męża i już rodzić , bo jak będziesz miała 30 tkce to będziesz już 50ciolatke przypominać