Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pikalia 25

Kremy i balsay na pekajace naczynka pajaczki

Polecane posty

Gość Pikalia 25

Jakie uzywalyscie/ uzywacie i jak oceniacie ich skutecznosc?? u mnie pojawia sie coaraz wiecej naczynek mimo ze biore rutinoscorbin i unikam czynnikow ryzyka (z wyj tabsow anty :/ ) czytalam ostatnio o serii kosmetykow AA na naczynka?! ktoras ma doswiadczenia z nimi ??

Gość gość
Krem na naczynka dla mnie nr 1 firmy Arkana z sakurą, w rózowym opakowaniu, a balsam do ciała z Yves Rocher z wąkrtoką azjatycką.

Gość Pikalia  25
i na prawde dzialaja??

Gość gość
Ten krem dla mnie jest najlepszy ze wszystkich jakie miałam, uzywam go od okolo miesiąca i zauwazyłam ze moja skora sie o wiele mniej czerwieni niż wczesniej, naczynka są mniej widoczne i nie wyskakuje mi tyle roznych rzeczy, ktore wczesniej sie sporadycznie pojawiały, mam na mysli jakies pojedyncze pryszczyki, bo trądziku jako takiego nie mam. Krem jest bardzo lekki i szybko się wchłania i czuję jaki jest delikatny i jak łagodzi moją skórę. Stwierdziłam, że więcej kremów testować nie będę, bo ten mi bardzo przypadł do gustu. No i najważniejsze to opakowanie z pompką, bardzo praktyczne, nie dostają się do środka bakterie ani powietrze.

Gość Pikalia  25
moze zaryzykuje choc jest drogi, jesli widac efekty to warto! ja juz stosowalam kilka z nich i nie widzialam roznicy! dziekuje!

Gość gość
Ja go kupuje u mojej kosmetyczki, ale mozesz tez kupic w sklepie internetowym bezposrednio u producenta. Jak wejdziesz na strone przez ten link, to dostaniesz rabat 5% http://sklep.arkana.pl/?s=16801 Chociaż wtedy doją Ci koszty przesyłki więc nie wiem czy warto.

Gość Pikalia  25
pochodze po sklepach/aptekach i moze uda mi sie cos wyszperac :-) jeszcze raz dzieki!

Gość gość
W razie jak byś nie znalzła, to tu jest lista adresów gdzie można kupić http://arkana.pl/gdzie-kupic Nie wiem dlaczego wcześniej tego nie zauważyłam :)

Gość jaq
nic Ci na te naczynka nie pomoże. przetestowałam już prawie wszystko. jedyne słuszne to serum z witaminy C 8%, ale cudów nie będzie. ja poszłam na laser do dermatologa i mam święty spokój. teraz już rutinoscorbin, filtr, żadnych saun, parówek i peelingów mechanicznych. jest jeszcze na wizażu jakiś tonik fitomed: Fitomed, Tonizujący płyn oczarowy o zapachu kwiatu pomarańczy do cery tłustej i mieszanej nie mogę wstawić linka więc jak jesteś zainteresowana to na wizażu sprawdź recenzje.

Gość lolaaana
Ja mam problemy z naczynkami na twarzy od kiedy tylko pamiętam... przetestowałam już chyba wszystkie kosmetyki na rynku. Najbardziej podchodzi mi Iwostin capillin http://www.wapteka.pl/produkt_iwostin-capillin-krem-na-naczynka-40ml_2205.html każdemu jednak służy co innego, więc obawiam się, ze musisz też przetestować kilka, aby znaleźć ten najodpowiedniejszy dla Ciebie.