Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mille

brzydka cera wypadające włosy

Polecane posty

Gość mille

mam 19 lat i moja cera wygląda okropnie, łykam antybiotyki, które nie pomagają. z trądzikiem walczę już od 5 lat i nie widzę żadnej poprawy. moje włosy zaczęły strasznie wypadać, a ostatnio okres spóźniał mi się przez miesiąc. czy to możliwe, że te rzeczy mają ze sobą coś wspólnego? moglibyście mi powiedzieć do jakiego lekarza mam się udać?

Gość skandaaaaall
do dermatologa, on może dalej cię skieruje do endokrynologa. To pewnie ma jakieś hormonalne podłoże.

najpierw do rodzinnego, on Cię pokieruje.Ja np cere mam idealną ale wlosy wypadaly mi garsciami i lamaly sie, z paznokciami bylo to samo, w dodatku zmeczenie i kompletne rozkojarzenie.Okazalo sie,ze mam niedoczynnosc tarczycy a objawy pasowaly do wielu chorob,wiec tutaj raczej nikt nie powie Ci na co mozesz chorowac

Gość mille
ostatnio też wyczułam małego guzka w piersi i zastanawiam się czy nie najlepiej będzie jeżeli pójdę z moimi problemami do ginekologa

Gość wirtuozeria
Jak najbardziej, są to objawy, które mogą być ze sobą powiązane. Jeśli miałaś dodatkowo obawy związane z guzkiem to tym bardziej powinnaś udać się do lekarza.