Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 33 lata i jestem dziewicą

Polecane posty

Gość gość

Zabawne prawda? Sama nie wierze jak ten czas szybko minął

Gość gość
Dlaczego - tak szczerze?

Gość gość
zabawne jestem30 letnim prawiczkiem :D i jakos nie mam problemow z powodzeniem :)

Gość gość
a kiedy przestaniesz być?

Gość gość
Nie wiesz co masz robić? :D

Gość gość
Przestańcie się użalać .

Gość lat30iprawiczek
:) hej to nic dziwnego :)

Gość lat30iprawiczek
zawsze marzylem o dziewicy :) po 30 wiem ze trudno to uwierzyc ale mialem nadzieje ze kiedys taka kobiete poznam mam nadzieje ze teraz mialbym szanse ale coz wszystko zlaezy od dwojga ludzi

Gość gość
ja bym na Twoim miejscu kupiła wibrator przecież życia szkoda

Gość gość
autorko ja mam 33 i jestem prawikiem

Gość gość
Nikt cię nie chciał?

Gość gość
no to Dzieiwco spotkaj sie z Prawiczkami z tego watku:)

Gość gość
Z jednej strony pełny szacunek dla takiej kobiety,teraz te małolaty się d*p...czą

Gość gość
Pewnie myslicie, ze jestem jakaś szpetna ? Nie jestem. Wyglądam zwyczajnie, przeciętnie jak tysiące innych dziewczyn. Niektórzy mowili, ze jestem ładna, mlodo wygladam (co nadal mi zostało). Czy nie chcialam? Chciałam...ale się bałam. Na poczatku rodziców, zwłaszcza ojca który zabraniał mi niemal wszystkiego. W wieku 16 lat poznałam chłopaka, mial 22 lata. Spotykałam się z nim potajemnie po szkole ale mial tego dość i znajomosc się urwała. Moja pierwsza milosc, nadal go pamiętam i tęsknie :( Potem był drugi, miałam niecałe 18 lat, on 20. Prawie doszło do seksu, trudno to nazwac związkiem, tez spotkania ukradkiem. Ale nie chciałam, czułam jakoś w głowie, ze robię coś złego, ze spotykamy sie dopiero dwa miesiące, a co jak zajde w ciaze? albo zaraze sie jakims HIVem ? Naprawde mialam takie mysli... Potem na studiach było kilka randek ale większosc to ''zaliczacze'' albo faceci strasznie nudni, głupi, nie było o czym rozmawiać. Poznałam ich przez Internet. Na uczelni jakoś nikogo, byłam bardzo skryta, nieśmiała, unikałam ludzi, miałam wrazenie ze wszyscy chca mnie wykorzystac (wspomnienia ze szkoły, gdzie byłam potrzeban gdy trzeba bylo spisać prace domową). Teraz? Mam wrazenie, ze widac po mnie COŚ co odstrasza facetów, moze to przyzwyczajenia, reakcja obronna na nowe znajomosci, sama nie wiem. Nikogo nie szukam, nie imprezuje. Zyje bardzo spokojnie ale brakuje mi kogoś. Koleżanki z pracy to albo spełnione żony i matki albo zyją swoimi pasjami, wyjezdzają, imprezują. Mnie to nie bawi... Od pazdziernika zmieniam miejsce zamieszkania, wyjezdzam na rok do Niemiec, potem się okaze co dalej. Po cichu liczę, ze kogos poznam...

Gość gość
no przynajmniej nikt cię nie wykorzystał do złych celów i nie zaszłaś w niechcianą ciązę, a skoro nie było prawdziwej miłości to sam seks jest bez znaczenia

Gość lat30iprawiczek
jest tez po ciuchu licze ze kogos poznam :) mialem kilka propozycji sexu ale rodzice mnie wychowali tak zebym szanowal siebie i innych !!:)

Gość lat30iprawiczek
a po 2 boje sie ze zlapie jakiegos syfa !! dlatego wole dziewice wiem ze jest wielu prawiczkow w moim wieku

Gość gość
Jeszcze nic straconego! Ale to dziwnie pasuje :-D Ale serio to nie tragedia przeciez?

Gość gość
ja mam 28 lat i tez jestem dziewicą

Gość gość
Gdybyscie potrzebowaly porady od dojrzalego faceta.... :-)

według mnie nie macie się czym przejmować , seks jest przereklamowany , a skoro jesteś prawiczkiem , albo dziewicą to znaczy że się cenisz , obawa przed bólem swoją drogą , ale chodzi , o to że nie idziesz do kibla i nie rżniesz się z byle kim byle to tylko zrobić i pokazać o już jestem fajna/fajny bo kogoś zaliczyłam/zaliczyłem , ja też jestem prawiczkiem 26 lat i jakoś się tym nie przejmuję ;) Pozdrawiam Was Kochani

Gość gość
no ale troche to dziwne... :-)

dlaczego dziwne ? wyobraź sobie że się żenisz , albo wychodzisz za mąż nie chciałbyś/chciałabyś wiedzieć że twój partner partnerka są czyści i nikogo jeszcze w tej kwestii nie mieli ? Według mnie było by to przyjemne ;) wiedząc że ten ktoś czekał akurat na mnie ;)

Gość gość
ehhh...a ja mam 21 i się martwię....

Dziś dziewic w Twoim wieku i troszkę młodszych jest multum serio :) Sam znam osobiście kilka w wieku 30, 31 latek i są to normalne babki. Także nie użalaj się nad sobą a wyjdź do ludzi bądź bardziej otwarta, ale w niedosłownym tego słowa znaczeniu hehe :)

Gość gość
Ja 24 lata i tez jeztem dziewica i nie mialam jeszcze chlopaka

gość Ja 24 lata i tez jeztem dziewica i nie mialam jeszcze chlopaka żałujesz tego czy czekasz na tego jedynego ?

Gość lat30iprawiczek
ja z utesknienie patrze za swoja jedyna nie wyobrazam sobie zeby puscic sie w maliny z pierwsza lepsze :)