Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejny gość

Byłem u prostytutki z ogłoszenia i UCIEKŁEM

Polecane posty

Gość beznadziejny gość

Od dawna chciałem to zrobic, w koncu wczoraj się zebrałem w sobie, było przed południem, napiłem sie troche na odwage, serce mi walilo i zadzwonilem, umowilem sie, podala mi adres...Godzine pozniej bylem na miejscu, z pol godziny probowalem wejsc w koncu zadzwonilem domofonem, otworzyla mi drzwi, byla bardzo usmiechnieta sympatyczna zaprosila do srodka i dziwnie sie poczulem, nie wiedzialem co robic i palnąlem ze chyba zabieramy sie do akcji co ? Ona usmiechnieta : no jesli chcesz...tam jest lazienka. Zrobilem swoje , wrocilem do niej (ubrany) usiadłem na duzym łozku, cały byłem spocony, dotknęla mnie reką ja polozylem jej na udzie, potem wyzej, po prostu zwyczajne macanie, nie wiedzialem jak sie zachowac, ona przejęla inicjatywe i zdjęla mi koszule, patrzylem na nią, na jej oczy i nie moglem tego zrobic ,przeprosilem ją, zaplacilem za calą godzine i wyszedlem :( Czuje sie teraz jeszcze gorzej niz przed ta akcją, zaluje ze w ogole tam poszedlem :(

Gość Kisiel w stringach
widocznie nauczka byla ci potrzebna :)

Gość gość
A za co ty ją przeprwszales? To ona powinna. Dobry jesteś hehe

Gość gość
Jak można przepraszać prostytutke ze się z nią nie stało.?

Gość gość
Nauczka dla wszystkich prawiczków z kafe bo pewnie zachowaliby sie podobnie :O

Gość gość
a tam koles nie przejmuj sie, mnie zona zdradzila to rowniez sobie ulzylem, ale zabralem kobiete z dyskoteki, jazda cala noc, co sie okazalo rano zona wrocila, oj jak mnie przepraszala ze to zrobila, na widok wychodzacej kobiety zaniemowila, poszla na gore do pokoju. Pozniej porozmawialismy i jest ok :) Widocznie tak mialo byc.

Gość lat30iprawiczek
1 raz z prostytuka ble nie rozumiem ludzi jest tylko piekna na swiecie a ludzie musza je niszczyc ? dlaczego /?

Dziewczynie która mówi do mnie "tam jest lazienka" nie dał bym nawet 0,50 groszy.

Gość gość
Zasady dobrego wychowania ludzie :D ładnie przeprosił, a z was wychodzi chamówa.

Gość gość
Nie bądź frajer i idź jeszcze raz do niej ;)

Gość gość
Wlasnie poszedl na prostytutke i ladnie przeprosil, facet z kultura

Gość gość
mogła Ci chociaz zrobic laskę za tą cene

Gość Kisiel w stringach
jasne fubu, powinna powiedziec tam som Lazienki

Gość gość
może była taka brzydka że uciekłes?

Gość smiesznie się to czyta
ale generalnie rozumiem twój ból. każdy z nas był kiedyś prawiczkiem. kiedy już raz zaczniesz to poleci z górki. sam straciłem cnotę :D rok temu, w wieku 24 lat a teraz mam za sobą seks z 7 kobietami. trochę wiary w siebie ;)

Gość beznadziejny gość
nie była brzydka po prostu nie mogłem tego zrobic, zlałem się potem, brzuch mnie rozbolał, nie potrafie tego opisać, jak mały chłopiec u dentysty :( Nie potrafię zrobić tego bez jakiegokolwiek uczucia czy sympatii, gdyby to byla jakas moja koleżanka którą lubie, znam to co innego ale to obca dziewczyna :/ Wole zyc sam i nigdy nie sprobowac seksu niz sie tak poniżac drugi raz

Gość gość
róznica z dentystą jest taka że dentysta sam wszystko za ciebie robi, a ona chyba chciała zebys ty coś robił? czy jak?

Gość gość
facet, ktory swiadomie uprawia seks z dziwką i jeszcze mu sie to podoba musi byc jakis nienormalny, dlatego autorze dobrze ze uciekles, to poniżenie dla ciebie i dla niej(chociaz ona niestety robi to swiadomie)

Gość PRAW i CZEK
beznadziejny, a co zrobisz jak wygasnie uczucie w malzenstwie bo partnerka sie nie stara a do tego bzyka z kumplem w pracy? :classic_cool:

Gość gość
hahahahahahaha co za łoś zaplacil i uciekl :O po co jej placiles?

Gość gość
straszne

Gość gość
autorze jestes

Gość gość
ile wzięła?

Gość gość
koles jestes wspanialy popieram twoja decyzje o tym czlowieku co pisales to jezeli mi nie smakuje to wyrzucam do kosza PEPE

Gość dziwka to popularny zawód
właśnie dlatego żeby nie było takich głupich akcji, trzeba chodzić tylko do znajomych prostytutek nie znasz żadnej? zapytaj w klasie/na roku co czwarta robi to dla kasy tylko, że mało która się przyzna, że jest zwykłą k******ą mówią o sobie: jestem w układzie bez zobowiązań albo: to czysty układ sponsorski :D:D:D

Gość gość
Bardzo mi sie spodobałeś z tego zachowania. Najwązniejsze to mieć szacunek do siebie - dziewczyne mozna poznac na dyskotece i to za darmo :)

Gość gość
DAJ namiary jak ładna to sam pojadę do niej i ile zapłaciłeś ?