Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilka007

koniec związku

Polecane posty

witam!dopiero zakończyłam związek 5 letni mam mega doła.Znalazłam ładne mieszkanie a siedzę w nim i ryczę jak debilka.Zdradzał mnie i to od dłuższego czasu.Teraz dopiero wiem skąd u niego tak podłe i wredne zachowanie w stosunku do mnie.Tylko bilety po kiniach 2 osobowe i paragony po wizytach w MC znalazłam w bluzie do prania.Dowiedziałam się od osób trzecich bo on nie miał na tyle odwagi i nie przyznawał sie do końca a potem dostałam smsa:''ja pierwszy będę miał bobaska" rozumiecie coś z tego?dlaczego on to robi?sprawia mu to przyjemnosć?jak w końcu zapomnieć i zyc dalej nie rycząc?macie sprawdzone sposoby?

On Ci dokucza, bo wie, że to bardzo przeżywasz. Olej go. On nie był Ciebie wart. Najlepiej, żebyś się otrząsnęła, może komuś zaufanemu się wyżaliła, bo nie można takich emocji trzymać w sobie.

Gość Wasabi
Pomaga bo tutaj ci doradzą osoby postronne.

Gość gość
znudziłaś mu się i tyle...

Gość gość
Jak piszesz po 5 a ja zostałam porzucona po 15 latach i dostałam sms ze odchodzi minął tydzień . Boli wiem.

Gość normalny gość
jestem facetem, tylko facetem... ale też nie rozumiem zachowania tego idioty... a myślałem ze nie rozumiem tylko kobiet...