Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredotadumnazsiebie

Wyszlam dzis z restauracji bez placenia

Polecane posty

Gość wredotadumnazsiebie

Bylam dzis w restauracji.Nie jakiejs mega drogiej Mialam zamowienie za ok 30zl.Zjadlam.Podeszla od samego poczatku arogancka kelnerka. Tylko wobec mnie.Do innych sie usmiechala.Pyta czy cos jeszcze ja ze rachunek.Czeka.,czekam ona obsluguje innych ,nowych co weszli a minelo dobre ppl godzony.Wkurzona wstalam zaplacic w barze.Minelam ja,nie zareagowala widzac ze ide do baru..Obrzucila mnie takim cynicznum spojrzeniem.Cos we mnje peklo.Wyszlam bez placeni.Pierwszy raz w zyciu. Jrstem z siebie.nawet dumna.Nauczy sie wiesniara kultury.

Gość gość
Pewnie za niedługo znajdziesz się na YT jako hit internetu a potem trafisz na wiocha.pl. Podobnie jak Cyganki :O które ukradły laptopa w Pszczynie.

Gość errteeeee
ja raz nie zapłaciłam za piwo siedziałyśmy z koleżanką w Warszawie w ogródku piwnym, czas nam umilała skrzypaczka:) Zamówiłyśmy po piwie i słuchałyśmy. Po koncercie koleżanka podeszła do babki dała jej 50zł i weszła do środka. Kiedy wróciła powiedziała, że czas na nas:) Wstałysmy i poszłyśmy dalej. Ja się jej pytam ile zapłaciła za piwo a ta na mnie oczy i mówi, że nic:D Ja mówię no jak poszłaś do baru myślałam, że zapłaciłaś:D O Ona, że nie:P Na drugi dzień wróciłam tam i mówię, że przepraszam ale w wyniku nieporozumienia nie zapłaciłyśmy z koleżanką za dwa piwa i chcę zapłacić, zrobili wielkie oczy:) Przyjęli pieniądze i dostałam gratisowe piwo:D

Gość wredotadumnazsiebie
czemu mam byc hitem internetu jesli chcialam zaplacic ale jej chamstwo i arogancja mi uniemozliwily.Powinna poniesc konsekwencje.Dla mnie te 30 zl to taka normaln kwota od czasu do czasu.Zrobilam to zeby jej itrzec nosa.Na nagraniu jest z pewnoscia jak ona mnie ignoruje

Gość ollllllllka
ja autotke popieram.Kelnerka jest sama sobie winna

Gość gość
Na pewno mają tam monitoring. Jeżeli ma mała miejscowość albo często tam bywasz to wstyd jak cholera. Zapewne to ty byłaś niemiła i arogancka bo kelnerki MUSZĄ być miłe. Ale jeżeli ktoś jest niemiły to odpłaca się mu tym samym. Bez klasy to ty się zachowałaś a nie kelnerka. Wg mnie to powinnaś znaleźć się na tablicy przed wejściem z dopiskiem "UWAGA CI KLIENCI NIE UISZCZAJĄ RACHUNKU"

Gość gość
wpisz na YT cyganki kradną laptopa

Gość wredotadumnazsiebie
postalilam tak1szy raz.Musza byc mile bo.za to.im placa.Ciekawe mialam czekac kolejnr 34 min az wiesniara mi laskawie przyniesoe rachinek.Najpierw dokancza sie klienta jesli poprosil o rachunek a nie olewa bo.przyszli.nowi i moze wygladaja bogato i.napiwek dadza

widziałem f**k ale bezczelna typiara ! "UWAGA CI KLIENCI NIE UISZCZAJĄ RACHUNKU" lub "Tych klientów nie obsługujemy" fotka a na niej Ty niczym jak z filmu Barei "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz." :D

Gość gość
brawo ;-)

Gość gość
Tez kiedys tak zrobilam. Bylo podobnie. Kilka razy upominalam sie o rachunek, ignorowala mnie. Przy barze tez nikt nie zareagowal. Wyszlam.

Gość gość
mnie i kumpelę kiedyś obsługiwała z kolei bardzoo miła kelnerka, miła, młoda ładna, miałyśmy rachunek na 38 zł , myślałam,że 2 zł zostanie na napiwek, ale moja koleżanka wziela równą sumę i wydała mi ...troche było mi głupio, co prawda czekałysmy bardzo długo na obsłużenie, a nie było dużego tłoku, ale no byla miła, szkoda,że nie dałysmy napiwku, z drugiej strony chyba płacą im za to, ale za jedzenie nie wyobrażam sobie nie zapłacić ;P