Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia z dylematem

Czy jestem jeszcze dziewicą

Polecane posty

Gość basia z dylematem

Bo mam błonę, ale... 1. masturbowałam się przy facetach, 2. pozwalałam wszędzie się dotykać, 3. pozwalałam robić sobie minetę i palcówkę, 4. robiłam lody, klasyczne z połykiem i bez, z gorącą herbatą i Tic Tac-mi 5. lizałam jądra, 6. robiłam dobrze stopami, 7. pozwalałam wkładać penisa między piersi (nie wiem jak się to fachowo nazywa, ale wiecie o co chodzi) 8. pozwalałam masować się wibratorem, 9. stosowałam pozycję 69 10. robiłam striptiz, 11. I robiłam to z 3 różnymi facetami,mój rówieśnik, jeden 5 lat starszy żonaty i jeden straszy o 25 lat. Ale nigdy nie pozwalałam na pełny stosunek. To jestem tą dziewicą czy nie?

Gość gość
przecież dziewczyna pisze, że ma jeszcze błonę, czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
Jestem 5 lat po ślubie i nie robiłam żadnej rzeczy z tej listy. Tylko zwykłe stosunki, jakieś pocałunki, i delikatne pieszczoty, raczej ze strony męża niż mojej. Penisa nigdy nie wezmę do ust.

Gość gość
nie zarzekaj sie bo wezmiesz i to szybciej jak myslisz

Jestem 5 lat po ślubie i nie robiłam żadnej rzeczy z tej listy. Tylko zwykłe stosunki, jakieś pocałunki, i delikatne pieszczoty, raczej ze strony męża niż mojej. Penisa nigdy nie wezmę do ust. nie kochasz męża jesteś egoistką?

Gość gość
Nie jestem egoistką. Kocham męża. Ale do niektórych rzeczy nie potrafię się zmusić i mój mąż to szanuje.

Gość gość
szanuje ? pewnie inna mu obciaga bo kazdy facet zdrowy ma na to ochote a ciebie czaruje wez sie w garsc

Gość gość
...... super i tylko tyle???? pewnie ze jesteś dziewicą i naprawdę nie masz się czym martwic :-D ..... w sumie bycie ku*****a i dziewica to się nawzajem wyklucza..... ale w twoim przypadku jest ok :-D powodzenia

Gość gość
Chciałbym mieć taką dziewicą, obcykaną w seksie a jednak nietknięta. 2w1.

Gość gość
a autorce oczywiście nikt nie odpowie tylko p******ą o jakiejś mężatce :D Autorko, nie jesteś dziewicą. Jesteś dziwką.

Gość gość
zwykła puszczalska... 0/10

Gość gość
zwykła puszczalska... 0/10

Gość basia z dylematem
Bo zaczynam się spotykać z pewnym gościem i zapewne dojdzie do seksu i nie wiem co robić. Czy udawać cnotkę co nie co i jak, czy zachowywać się normalnie. Jak faceci zapatrują się na takie kobiety?

Gość gość
Jestem 5 lat po ślubie i nie robiłam żadnej rzeczy z tej listy. Tylko zwykłe stosunki, jakieś pocałunki, i delikatne pieszczoty, raczej ze strony męża niż mojej. Penisa nigdy nie wezmę do ust. pewnie to prow, jeśli nie to pytanie moje .... czy umiesz "dawać przyjemność" swemu mężowi ?

Gość basia z dylematem
I żeby nie było to czekam do ślubu. A przy okazji nie chcę sobie wszystkiego odmawiać. Wiem, że trochę hipokryzja, ale chyba bym oc*piała.

Gość gość
Mała, spokojnie możesz op*******ć gałę facetowi, strzelić mu footjoba, zwalić kutasa cycami, a potem pozwolić se zapakować w d**ę. I dalej będziesz dziwko-dziewicą 🖐️

Gość gość
a autorce oczywiście nikt nie odpowie tylko p******ą o jakiejś mężatce Ale co tu dożo mówić o autorce.... przecież wiadomo i temat end.... mężatka dziwi dlatego się ciągnie :-)

Gość tak to widze
dziewictwo to stan ducha a nie sama tylko błona. Stety/niestety nie jestes dziewica.

Gość gość
Dziewic nie ma. Może na jakiś oazach religijnych czy cuś w ten deseń.

Gość gość
Dokładnie dziewictwo to stan mentalny raczej. Ciebie nie określiła bym dziewicą, chyba że w tym jednym przypadku. Tak samo można mówić np o stracie dziewictwa analnego

Gość gość
Zgadza się teraz to stan duchowy. A ty już miałaś kontakty z mężczyznami. Tak samo jak dziewczyny robią to tylko analnie. Mają za sobą już doświadczenia seksualne z mężczyznami ale mają błonę co można je kwalifikowac jako potencjalne dziewice.

Gość gość
Znałem taką jedną. Można z nią robić wszystkie figle migle, włącznie z analem, ale włożyć sobie nie dała bo czekała na tego jedynego do ślubu. Teraz ma męża i aż mnie korci napisać co jego żonka za młodu w łóżku wyprawiała. Dziewica od 7 boleści.

Gość gość
W jakiej puszczy ty dziewico mieszkasz ze jeszcze na zaden dyszel nie trafilas ???

Gość gość
Jesteś i niejesteś

Gość gość
To kim ty jestes dziewica---kocica,--czy latawica