Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bernank

kobiety co Wy zostawiacie na tych fotelach w tramwajach i autobusach

Polecane posty

Gość bernank

komunikacji miejskiej ? jakaś mazia lub galareta na fotelach i trzeba przecierać albo poczekać aż wyschnie, czy wysikujecie się w komunikacji miejskiej ?

Gość gość
No co ty, to tylko śluz a nie mocz przecież :-O

Gość gościówa___
Śluz nie śluz istnieje taki zacny wynalazek z dziedziny higieny intymnej jak wkładki higieniczne, ech... Od razu może wyjaśnię co i jak: kupuje się to np. w drogerii, nakleja na majtki, po jakimś czasie się odkleja i wyrzuca do kosza. Uwaga: proszę ich nie zmieniać w miejscach publicznych. Mam nadzieję, że pomogłam.

Gość bernank
i to jest kolejny powód aby MZK nienawidzić i Bufetową , podnieśli ceny biletów MZK w Warszawie , tak nic w zamian a gdzie jest w autobusie miejskim albo tramwaju rolka papieru aby posprzątać po kobiecie, która na fotelu przed chwilą zostawiła syfiastą galaretę , no gdzie papier ?

Gość gość
Dlatego lepsze są te siedzenia materiałowe z gąbką w środku, wchłaniają takie rzeczy i przez to są dyskretniejsze :-)

Gość gość
haha ale sie usmialam:D to chyba bez majtek laska musialaby siedziec:D

Gość gość
...nic nie trzeba wycierać :-)

Gość gość
Jakich majtek, chodzi ci o stringi? One słabo się sprawdzają :-O

Gość gość
Wiecie co ja kiedys zrobilam? Wstyd mi do dzis normalnie:o Spotykalam sie wtedy z nowo poznanym chlopakiem i strasznie mi sie podobal normalnie motyle w brzuchy. Kiedys odwozil mnie do domu zatrzymal sie na chwile i troche sie przytulalismy itd a ja czulam, ze mi poprostu cieknie taka sie mokra zrobilam. Jak wysiadalam to na fotelu byl mokry slad:o Mam nadzieje, ze on tego nie zobaczyl:D

Gość tramwaj zwany pozadaniem
ferro money :classic_cool:

Gość gość
Ta nie zobaczył, czemu wstyd na fotelu, nigdy nie siedziałaś facetowi na kolanach? ;-)

Gość gość
Ciemno juz bylo, wiec moze nie zobaczyl:D Ja wysiadajac specjalnie spojzalam na fotel, bo czulam ze chyba zamoczylam:D To byl jedyny facet, ktory tak na mnie dzialal, doslownie kisiel w gaciach, a w czasie seksu to bez recznika pod d**a sie nie obylo:D