Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do wszystkich polaków rasistów z tego forum

Polecane posty

Gość gość

sam mam bardzo wielu czarnoskórych przyjaciół jak wy możecie tak straszliwie ubliżać polskim dziewczynom które się z nimi wiążą? wszystko zależy od człowieka, tak samo wśród czarnych są c***e i fajni goście jak i wśród białych nienawiść was zeżre warto tracić czas na nienawiść skoro życie jest takie krótkie?

Gość gość
Oni prymitywni są, nie tłumacz.

Gość gość
ich problem polega na tym że nie znają ani jednego czarnoskórego zapewne

Gość gość
To nie jest k***a rasizm tylko PATRIOTYZM debilu :O

Gość leń pachnący
Rasizm to jedna z najgorszych patologii. Dla normalnego człowieka takie bydlę to już nie człowiek.

Gość gość
jaki patriotyzm? nie każdy czarny to mało kumaty diler narkotyków mówiący tak że ciężko go zrozumieć. mam przyjaciół czarnych jak smoła co gadają ślicznie po angielsku i naprawdę są fajnymi inteligentnymi osobami. też kiedyś myślałem że wszyscy czarni to jeden rodzaj ludzi dopóki ich osobiście nie poznałem warto czasem otworzyć oczka na nowych ludzi

Gość gość
Kobiety lubia ciemnych . A rasisci to zazdrosni albinosi he...he...

Gość gość
Kobiety lubia ciemnych . A rasisci to zazdrosni albinosi he...he...

Gość gość
ja kobietą nie jestem, ale też ich lubię nie w seksualnym znaczeniu rzecz jasna, ale jako ludzi :)

Gość gość
a i muszę bezwstydnie przyznać, że dzięki przyjaźni z nimi przeleciałem więcej białych dziewczyn w swoim życiu niż bym to zrobił jako indywidualista w UK wszystkie dziewczyny były nasze, łącznie z Polkami

Gość gość
dali mi nickname "LB" od "little blondie" ze wzgledu na moje blond wlosy, lol

Gość gość
i ze względu na moją kruchą budowę ciała ;)

Gość gość
Znowu ten gnój fantom pisze insynuacje pod adresem polskich kobiet. Naoglądałeś się seriali w pierdlu ty gnoju i myslisz w swoim przegniłym móżdżku, że tak jest w życiu.

Gość gość
Mylisz się, to coś nie ma mózgu.

Gość gość
insynuacje? lol to się fachowo nazywa seks grupowy... pokażcie mi polską dziewczynę w UK która nie marzy o tym żeby to przeczyć z czarnoskórymi facetami to zupełnie normalna rzeczy nie ma się czego wstydzić w polsce nie ma czarnoskórych więc polki próbują za granicą ja też nigdy bym nie poznał tego środowiska gdyby nie wyjechał za granicę

Gość gość
na obronę czci polek mogę powiedzieć tyle że żadna nigdy nam za seks nie płaciła, ani my żadnej za seks nie płaciliśmy wszystkie robiły to wyłącznie dla przyjemności

Gość gość
na obronę czci polek mogę powiedzieć tyle że żadna nigdy nam za seks nie płaciła, ani my żadnej za seks nie płaciliśmy wszystkie robiły to wyłącznie dla przyjemności

Gość gość
nie sądzę żeby w wielkiej brytanii żyła jeszcze choćby jedna polka która nie zasmakowała seksu z czarnoskórym facetem lol i to żadna obraza tylko tak jest po prostu czego tu się wstydzić?

Gość gość
jednym się to podoba, innym umiarkowanie, a jeszcze innym wcale te dwie ostatnie kategorie wracają do swoich mężów i chłopaków w polsce/uk a pierwsza kategoria baluje z nami do końca i pierwsza kategoria to żony naszych ciemnoskórych przyjaciół i matki i co w tym złego i strasznego?

Gość gość
wypada się jedynie cieszyć że pierwsza kategoria z roku na rok robi się coraz większa kosztem dwóch "białych" kategorii to tylko dowodzi że polki nie są rasistkami i mają otwarte umysły i że potrafią się zachowywać fajnie i nowocześnie w nowoczesnym społeczeństwie

Gość gość
jakbyście dziewczyny chciały poznać jakiegoś fajnego przystojnego czarnoskórego faceta to służę pomocą, serio

Gość gość
wylizałabym wam te wasze szurnięte pipy

Gość gość
wylizałabym wam te wasze szurnięte pipy

Gość KRÓL_FANTOM_OF_GENIUS
HAHA. Temat założyłem ja, a idiotki znów wylały tutaj całą swoją naturę. Nie ma się co oszukiwać. Polki są dla tych kolesi jedynie obiektem seksualnym a wmawiają sobie, że owinęły sobie takiego wokół palca. Ci czarni się nimi bawią a te się za takie nowoczesne uważają.

Gość gość
to ty masz koleś chyba jakiś problem, bo to mój wątek i ja wiem, że go założyłem lol

"wypada się jedynie cieszyć że pierwsza kategoria z roku na rok robi się coraz większa kosztem dwóch "białych" kategorii to tylko dowodzi że polki nie są rasistkami i mają otwarte umysły i że potrafią się zachowywać fajnie i nowocześnie w nowoczesnym społeczeństwie" Jasne zwierzęta zachowują się bardzo nowocześnie. Nie oszukujmy się poleczki. Chodzi wam tylko o bycie trendy i szpan. Nic więcej. Gdyby nie polscy mężczyźni to nawet granic otwartych by nie był i nie mogłybyście jechać się k*rwić. Komuna by była.

Gość gość
i przestań tutaj jakieś durne rasistowskie prowokacje uskuteczniać. gdyby czarni byli chociaż w 1/10 tak rasistowscy jak biali to byśmy mieli wojny domowe w większości zachodnich krajów

Gość gość
i przestań tutaj jakieś durne rasistowskie prowokacje uskuteczniać. gdyby czarni byli chociaż w 1/10 tak rasistowscy jak biali to byśmy mieli wojny domowe w większości zachodnich krajów

"Mój afrykański partner zapewniał mnie ,że bardzo mnie kocha a moje spontaniczne i głupie pytanie czy kiedykolwiek by mnie zdradził odpowiadał,że i po co ma przy sobie kobietę którą kocha w seksie ma wszystko czego potrzebuje nie brakuje mu niczego aż do pewnego czasu kiedy zdradził nie było go prawie dwa tygodnie codziennie dzwonił choć sama teraz nie wiem po co wrócił do dzisiaj jesteśmy razem co czuje dzisiaj a upłynęło prawie rok czasu straszny ból,rozpacz,niepewność ,rozczarowanie,złość ,brak zaufania kiedy się kochamy zaczynam myśleć czy też tak kochał się z tamtą kiedy nie ma go dłużej zastanawiam się czy czasem nie ma kogoś bo z tamtą całkiem zerwał kontakt z resztą znowu ta obawa a może jednak nie czy to kiedyś się skończy myślę ,że chyba nie kocham go ale jak można z tym żyć nie daje rady sama nie wiem co mam zrobić jak sobie z tym poradzić ten ból jest straszny i nie do zniesienia dodam tylko tyle że kobieta z którą mnie zdradził była moja koleżanką.A może lepiej odejść od niego i nigdy więcej nie wiązać się z żadnym mężczyzną"