Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do wszystkich polaków rasistów z tego forum

Polecane posty

Gość gość
Mylisz się.Media wcale nie milczą w tej sprawie. Periodycznie organizowany jest na ten temat przekaz tylko w wymaganej subtelności formule. Nie oczekuj że będą zniżać ten przekaz do być twego poziomu i pisać o "dawaniu d**y murzynom". Wystarczy jak ktoś sprokuruje temat w jakiejś gazecie co pewien czas artykulik o "kryptoprostytucji"zmontowany na zasadzie czyichś zwierzeń-przykładowo jakiejś tam Ani,Agnieszki czy Aleksandry......jak to jest i że puszczają się tu i tam i z tamtym albo tym i już biznes się kręci.Polacy to specyficzny naród.Po drugiej wojnie światowej przez okres komuny i ostatnie ćwierć wieku kapitalistycznej pseudodemokracji to społeczeństwo dało się urobić do specyficznej konsystencji oglupiałej pulpy dla której nadawanie na siebie to rodzaj szlachetnej pokuty a korzystają na tym doskonale pasożyty. K***w u nas tyle samo co u innych narodów.Nawet tych jakim najbardziej zależy na ukryciu k*******a swoich kobiet.

Gość gość
Regularnie monitorujemy media w tej sprawie. W ciągu ostatnich dwóch lat pojawił się tylko jeden artykuł w onet.pl na temat masowych związków Polek z przedstawicielami czarnoskórych ras. To zdecydowanie za mało, by miliony polskich Internautów miało świadomość tego, co wyprawiają ich rodaczki za granicą. Wkrótce mamy także zamiar uruchomić stronę internetową na które będą podawane statystyki, wyznania emigrantów oraz zdjęcia mieszanych par: Polek i czarnoskórych facetów z brytyjskich ulic.

Gość gość
Zwłaszcza zależy nam na stworzeniu potężnej bazy danych ze zdjęciami par mieszanych, tak że by każdy mąż, ojciec i brat w Polsce mógł sobie sprawdzić co robią ich żony, córki i siostry w UK.

Gość gość
Dobrze, dobrze :-Dogólnie w Naszej Polszy powinien rządzić taki prezydent ktory by wy pier dolil stąd cały ten brud razem z ich naloznicami

Gość gość
Będą to zdjęcia wyłącznie czarnoskórych i ciemnoskórych w towarzystwie Polek, bo tylko takie mieszane związki stanowią problem. Polki rzadko kiedy mieszają się tam z innymi rasami - praktycznie wcale.

Gość gość
Skąd będzie wiadomo, że dana "biała"kobieta z czarnym mężczyzną na zdjęciu w tej waszej "bazie danych"to będzie polka a np francuska,niemka ,belgijka,czeszka,włoszka czy żydówka??:D

Gość gość
Zanim zrobimy zdjęcie i umieścimy w bazie to zapytamy o coś po polsku albo zrobimy innego rodzaju rekonesans, żeby mieć pewność.

Gość gość
Poza tym każdy polski facet instynktownie wyczuwa, że dana dziewczyna to Polka prawie ze stuprocentową pewnością. Tak więc w tym przypadku sprawdzanie, czy faktycznie mamy do czynienia z Polką będzie zwykła formalnością.

Gość gość
teraz zamiast caly dzien chlac piwsko i stekac przed telewizorem to beda przyglupy z aparatami biegac i zdjecia polkom robic hahahhaahaha wy jestscie no-lify i debile hahaha :) w ogole kto was wpuscil do anglii przychlasty? :))) juz wam calkiem sperma pod dekle podchodzi hahaha

Gość gość
Żeby owo "zapytanie po polsku"stanowiło w ogóle dowód to musiałoby być zarejestrowane audiowizualnie i dołączone w postaci filmiku do zdjęcia. Tak może ktoś by w to uwierzył. Będziecie brali pod uwagę obywatelstwo czy narodowość tych kobiet?

Gość gość
Ciekawe kto będzie im za to płacił??:D PS głupszego pomysłu chyba nikt nie wymyślił jeszcze.Fakt.

Gość gość
nie martwcie sie durnie, my czarnych tylko do seksu uzywamy a milosc rezerwujemy dla was hahahahaha jak ktory do mnie z aparatem podejdzie to dostanie po lbie torebka haha

Gość gość
TAK czarnych bierzecie do zapłodnienia, a Polaka na JELENIA.

Gość gość
no-lify z kompleksem malego czlonka sie w fotografow-detektywow beda bawic hahaha co sie z tymi polskimi facetami dzieje, szajba luz po prostu :)

Gość gość
a to ty koguciku taki malo spostrzegawczy jestes ze nie widzisz jakiego koloru dziecko masz? daltonista? hahah

Gość gość
Moja żona jest Azjatką, to też jestem zdrają białej rasy?

Gość gość
Ja się zapisałem do tej grupy bo mnie to też wk*rwia powoli. Jestem już 2 lata na Wyspach i żadnej Polki wyrwać nie mogę bo zawsze jakiś bambus albo ciapek mnie uprzedzi.

Gość gość
idz koguciku do solarium i na silke no i regularnie uzywaj pompki do powiekszenia penisa to na pewno cos w koncu znajdziesz :)

Gość gość
jak bedziesz tylko caly dzien chlal piwsko i marudzil to tylko renia raczkowska ci pozostanie :)))

Gość gość
tutaj w anglii my polskie dziewczyny mamy wieksze wymagania niz w polsce i wiekszy wybor jak sie nie podoba to wypad nazad do polski hahah

Gość gość
skonczylo sie matkowanie polskim facetom, zostali postawieni w obliczu konkurencji ze strony obcokrajowcow i juz sie czuja zagubieni i poszkodowani a powalczcie teraz troche o kobiety, a nie ze wszystko macie na tacy haha najpierw na mamusi sie dzwigacie, mamusi wypierza, ugotuje zrobi to zrobi tamto, a potem to samo na zonie i tak wkolko hm :) a teraz nagle sie okazalo ze polki maja nieco wiecej wolnosci wyboru i juz strasznie sie wam to nie podoba rozpieszczone koguciki? :))

Gość gość
my nie jestesmy wasza wlasnoscia, mamy wolna wole i swoje potrzeby tak ciezko zrozumiec ze my tez mamy prawo do wolnego wyboru? poboli was to troche ale z czasem sami wyjdziecie z tego silniejsi na zdrowie wam to wyjdzie

Gość gość
ciekawe czemu w stanach najwiecej morderstw dokonuja czarni i latynosi :classic_cool: miejsce malp jest w afryce

Gość gość
Polak jest zły bo nawet dziewczyny na r****nie nie umie sobie przygr****ć ;) a czarny wie jak. Co z tego, że czarny? Czasem ci czarni są przystojniejsi od tych białych.

Gość gość
Tak, jestem zły. Bo czarne małpy mają was jak chcą i kiedy chcą, a ja sobie muszę trzepać. Mam być szczęśliwy z tego powodu?